24bga-pn-morgendagens-byggeri

Hvordan ser morgendagens byggebranche ud?

Der er nødt til at ske ændringer i den måde vi bygger på i fremtiden. Men hvordan ser fremtidens byggebranchen ud? Og hvad skal vi gøre anderledes? 

 

Building Green Aarhus den 10.-11. april i Aarhus Congress Center kan du være med til at sætte fokus på morgendagens byggebranche. Du kan høre flere spændende bud på hvordan fremtidens byggebranche kan se ud.

Hør for eksempel unge stemmers tanker om fremtiden. Du kan også høre hvordan vi kan gå mod mere klimabevidst byggeskik og meget mere. 

 

Lasse Lind: Mod en klimabevidst byggeskik 

I en tid med klimakrise stilles der nye krav til, hvordan arkitekter arbejder. Hør Lasse Lind, partner & head of consultancy, 3XN / GXN, der giver dig eksempler på, hvordan rejsen mod ny bevidst byggeskik med fokus på lavt klimaaftryk og genanvendelse kan tage sig ud. 

 

"Jeg vil gerne inspirere til mere mod og nytænkning. Klimakrisen er mange ting, men det er for mig at se en mulighed for at skabe ny betydning og relevans med det vi bygger. Men det kræver åbenhed overfor nye materialer og måder at designe og bygge på."

 

Læs et interview med Lasse her. 

 

Arkitektforeningen & Building Green: Næste generation – Vi skaber morgendagens bæredygtigt byggeri 

Omstillingen til et mere bæredygtigt byggeri stiller nye krav både til hvilke materiale og måden, vi bygger på. Vi kommer ganske enkelt til at se et andet byggeri fremover. Hør en debat om muligheder og forventninger til fremtiden med den næste generation i byggebranchen: 

 

Laura Feline Prip Ebbesen, tækker & ejer, LF Prip Tækker
Frederik G. Lind, bygningskonstruktør, Enemærke & Petersen og Catapult Projects
Emily Helsengreen, ingeniør og rådgiver, Transition
Caroline Nørgård, MAA arkitekt, tegnestuen ReVærk

 

Se alle talere, debatter og aktiviteter i programmet 

Har du huske at tilmelde dig? Hent din gratis billet lige her

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email : info@buildinggreen.eu