22proces-LinkedInbanner-1200x630px2

Fremtidens Byggeri på Bæredygtig Byggeproces

Hvordan ser fremtidens byggeproces ud, og hvad kan vi gøre allerede i dag, for at komme i mål med vores ambitioner? Den 8. og 9. juni kan du høre om fremtidens byggeri på konferencen Bæredygtig Byggeproces.

 

Hvis byggebranchen vil i mål med bæredygtighedsambitionerne, er der behov for at mødes og diskutere hvad vi vil, og hvordan vi sammen kan komme i mål og skabe en mere bæredygtig byggeproces

 

Helhedsorienteret bydelsplanlægning igennem fokus på partnerskaber
Adm. Direktør i By og Havn Anne Skovbro fortæller om arbejdet med bæredygtighed og helhedsorienteret planlægning i de store udviklingsområder i København og sætter fokus på, hvordan partnere i fælleskab kan være med til at trække udviklingen i den rigtige retning.

 

Fremtidens ByggepladsI en debat om fremtidens byggeplads, kan du høre Bo Allan Niebuhr, Eskil Kwedéris og Rune Østergaard Haven. Fremtidens byggeplads og -proces bliver formet i dag, og der er allerede mange der er i gang med arbejdet. Efter en kort præsentation af Københavns Kommunes ambitioner om fossilfri og lavemissions byggepladser, ser vi på hvordan man i Frederikshavn har arbejdet bl.a. med materialevalg og arealudnyttelse. Derefter indgår de i en samtale om deres visioner for fremtidens bæredygtige byggeplads.

 

Læs mere om konferencen her. 


Tilmeld dig her.

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email: info@buildinggreen.eu