24wood-pn-spor-34

Få specialiseret viden om fugt og træarkitektur på Build in Wood

På Build in Wood i næste uge den 22. og 23. maj kan du tilpasse konferencen, så du får præcis den viden, du har brug for. På konferencens anden dag kan du vælge mellem fagsporene Fugt og Træarkitektur.

 

Build in Wood kan du være med til at nørde træbyggeri i to hele dage. Programmet for de to dage afspejler branchens behov for ny viden. Det er bygget op om nogle temaer og fagspor, som er en blanding af nye og kendte emner. Du kan læse mere om de to spor på Dag 2 herunder. 

 

SPOR 3: FUGT

Fugt og træbyggeri er ofte forbundet med udfordringer, og selvom byggeriet de seneste år har fået mere fokus på ”de gode fugtstrategier” i forbindelse med træbyggerier, er der stadig meget at lære. På dette spor får du indblik i nogle af de fugtstrategier, som er udviklet, anvendt, og tilpasset i forbindelse med nogle større projekter herhjemme. Hvad har virket, hvordan gjorde vi, og hvad har vi lært?

 

Niels Morsing, centerchef, træ og biomaterialer, Teknologisk Institut, er moderator på sporet. Derudover kan du høre om best practice for fugthåndtering i træbyggerier og få erfaringer fra ny demobygning af Niels Morsing og Jakob Kock, teknisk direktør, Adserballe & Knudsen. Du kan også høre erfaringer med fugtstrategier under opførsel af Woodhub fra Kristian Fuglsang Strøm, projektchef, Bygningsstyrelsen, og Signe Riisom Pedersen, produktionschef, NCC Danmark. 

 

SPOR 4: TRÆARKITEKTUR

Hvad er forskellen på betonarkitektur og træarkitektur? Er der forskel og hvori ligger den? Hvordan tænker man træet ind fra start, når man tegner og designer bygninger i træ? Disse spørgsmål vil du blandt andet få svar på, når vi igennem 2 oplæg fra nogle yngre tegnestuer sætter fokus på træarkitektur. 

 

Grith Bech-Nielsen, koncernbæredygtighedschef, Aarsleff, er moderator på sporet. Derudover kan du høre et spændende indlæg af Simeon Østerlund Bamford og Mathias Nørgård Osmundsen, der begge er founder partners hos ReVærk, om hvordan de arbejder med træ. Du kan også høre om træ og lav-emissions-materialer fra Christopher Carlsen, arkitekt maa og medindehaver, Tegnestuen LOKAL. 

 

På Dag 1 kan du vælge mellem sporene Brand og Biofili og arkitektur. 

 

Lyder det som noget for dig? 

 

Så vær med på Build in Wood den 22. og 23. maj, hvor du bliver inspireret, opdateret og skaber forbindelser med andre passionerede træ-entusiaster. 

 

Læs mere og tilmeld dig her.

Kontaktinformation

  • Building Green
  • Ørnevej 18, 1., 2400, København NV
  • Tlf: +45 35 25 35 45
  • Web: http://buildinggreen.eu/
  • Email : info@buildinggreen.eu