<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Alle fysiske pladser udsolgt paa Build for Water
Building Green

Annonce

Alle fysiske pladser udsolgt på Build for Water

Building Greens konference Build for Water den 6. og 7. december er udsolgt for fysiske pladser i Vandværket – men der er nu åbnet op for, at du kan være med online!

 

 

Build for Water er Building Greens konference, hvor du kan blive klogere på og lære en masse om vand, stigende vandmængder, klimatilpasning og hvordan vi imødekommer fremtidens ændrede vandmønstre.

 

 

Erfaringer og løsninger

Et af temaerne du kan høre mere om er ’erfaringer og løsninger’ – her kigger vi nærmere på erfaringer med klimasikring og du kan høre om klimatilpasning i praksis og se spændende projekter både fra Holland, England og Danmark. Du vil få bud på konkrete løsninger du kan tage med dig videre.

 

 

Her kan du blandt andet høre fra:

-          Henk Ovink som taler om ’Water as Leverage for resilient cities, across the world’.

-          Daniel Rea og Stefan Sjöberg taler om ’Climate, character, and localism; challenging convention at Meridian Water’.

-          Carsten Fjordback taler om ‘helhedsorienteret vandhåndtering skaber værdi bæredygtig byudvikling’.

-          Kim Falkenberg og Michael Brask taler om ’hvordan vi kan skåne kloaksystemet med permeabel belægning’.

 

 

Vær med online

Alle fysiske pladser til Build for Water er udsolgt, men du kan stadig være med. Vi har netop åbnet op for muligheden for at være med og streame digitalt. Du kan se alle talere og debatter i realtid og stille spørgsmål undervejs. Du får også adgang til alle optagelser i 3 måneder efter konferencen, så du kan se det igen eller gense de mest relevante indlæg.

 

 

Læs mere om Build for Water her.

 

 

Bestil din online billet her.

Kontaktinformation
Building Green
Silkegade 17
1113 København K
Tlf:+45 35 25 35 45
Email:   info@buildinggreen.eu