<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Med Bostik Pure Style Systemet bliver ethvert gulv helt specielt
Med Bostik Pure Style Systemet bliver ethvert gulv helt specielt

Annonce

Med Bostik Pure Style Systemet bliver ethvert gulv helt specielt

Bostiks farvede designgulve til de professionelle gør det lettere end nogensinde før at skabe en industrifølelse på gulve i kontorer, butikker og hjem. Gulvet påføres i 3 enkle trin og danner en levende og robust overflade.


Cementspartelgulve er personlige og levende

Afhængigt af temperatur, luftfugtighed, sollys og håndværkerens påføringsteknik får hvert gulv et unikt udseende med en levende overflade, som ældes smukt.


Efter lægningen behandles gulvet med overflade-beskyttende lag, der giver god modstandsdygtighed mod slitage, misfarvning og kemikalier, samt giver en mat overflade, der er let at rengøre.


Bostiks PURE STYLE SYSTEM designgulv fås i 4 grundfarver.


Om Bostik

Bostik er en af verdens førende specialister inden for industriel produktion samt på bygge- og forbrugermarkedet. Bostik har i mere end et århundrede skabt innovative og intelligente løsninger, der kan tilpasses alt det, som formgiver vores hverdag. Bostik er en del af kemikoncernen Arkema. Besøg www.bostik.dk for mere information om Bostik

 

Kontaktinformation
Bostik A/S
Box 1480
2600 Glostrup
Tlf:+45 44 84 15 00
Email:   info.dk@bostik.com
Med-Bostik-Pure-Style-Systemet-bliver-ethvert-gulv-helt-specielt