<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Bostik Roll professionel specialtape til gulvmaterialer
Bostik Roll - professionel specialtape til gulvmaterialer

Annonce

Bostik Roll - professionel specialtape til gulvmaterialer

Bostik Roll er et enestående sortiment af specialtape til forskellige gulvbelægninger og mange anvendelsesområder. Tapen er let at arbejde med og kan påsættes med det samme.

 

Udviklet til professionelle

Bostik Roll er en produktinnovation, som kombinerer forstærket væv med avanceret lim til professionel gulvmontage. Den nye serie, Bostik Roll, er udviklet efter undersøgelser og interviews med producenter, brugere, entreprenører og grossister. Produktudviklingen resulterede i uovertrufne egenskaber til hurtig og enkel montering af gulvmateriale.
 

Hurtig og enkel montering

Eftersom tapen fæstnes med det samme, kan warbejdet fortsætte uden ventetid. Bostik Roll er et godt alternativ til kontaktlim med opløsningsmidler og opfylder flere miljøstandarder som f.eks. BVB, BREEAM og Sunda Hus.
 

Mange anvendelsesområder:

Til montering af PVC-beklædning, vådrumsbeklædning, trappebeslag, gulvlister, kabelkanaler, limning af inder- og yderhjørner med PVC-beklædning, tekstilgulv, hårde PVC-klinker og beskyttelsespaneler i et sygehusmiljø. Fæstner på beton, metal, gulvspartel, forskelligt plademateriale og spartlede vægoverflader. Perfekt til rum med gulvvarme.
 
 
Se hele Bostik Roll-serien på bostik.dk og husk at downloade brochuren.
 

Om Bostik 

Bostik er en af verdens førende specialister inden for industriel produktion samt på bygge- og forbrugermarkedet. Bostik har i mere end et århundrede skabt innovative og intelligente løsninger, der kan tilpasses alt det, som formgiver vores hverdag. Bostik er en del af kemikoncernen Arkema. Besøg www.bostik.dk for mere information om Bostik
 

For yderligere oplysninger kontakt venligst

Christer Carlström, Technical Support Manager Bostik Northern Europe
Tlf.: +46 42 19 50 00 / E-mail: christer.carlstrom@bostik.com
Linda Johansen, Trade Marketing Coordinator Bostik Northern Europe
Tlf.: +46 42 19 50 00 / E-mail: linda.johansen@bostik.com
Kontaktinformation
Bostik A/S
Box 1480
2600 Glostrup
Tlf:+45 44 84 15 00
Email:   info.dk@bostik.com
Bostik-Roll---professionel-specialtape-til-gulvmaterialer