Murerens faglige muligheder i fokus på BYGGERI´18

Annonce

Murerens faglige muligheder i fokus på BYGGERI´18

Der står opkvalificering og efteruddannelse på programmet, når FlisePartneren byder murerne indenfor på standen på BYGGERI ´18. Her vil partnerskabsordningen bl.a. løfte sløret for årets udbud af certificeringer og specialiseringsmuligheder, så murerne kan få pudset den faglige profil af og stå stærkere i konkurrencen om kunderne.   

Hvad skal der til for at trække over 26.000 fagfolk til Fredericia, når BYGGERI ´18 d. 13.-16. marts løber af stablen? Ifølge Danske Byggecentre, som står bag messen, handler det ikke mindst om højt fagligt niveau. Brancheorganisationens brugerundersøgelser viser bl.a., at de besøgende peger på netop den ekstra høje faglighed som vigtig for, om de kigger forbi.

 

Differentiering og specialisering er alfa og omega

I den sammenhæng kan især murerne godt begynde at glæde sig: FlisePartneren står nemlig klar med seneste nyt om opkvalificeringsmuligheder og aktuel efteruddannelse, der er målrettet mod landets murerfirmaer. Adm. direktør Michael Nielsen fra ARDEX, som lancerede den populære ordning i 2014, fortæller:


- Differentiering og specialisering via løbende opkvalificering er blevet alfa og omega, sådan som branchen udvikler sig. Som murer i dag er det ikke længere nok at være god til håndværket, for kunderne forventer også at få solid faglig rådgivning med, når de engagerer en håndværker. Og det kræver, at du holder dig ajour med udviklingen både inden for byggekrav og løsninger.


- Vi kan samtidig se, at certificeringerne for flere af FlisePartnerne har betydet, at de har vundet udbud over konkurrenter uden certificering. De står generelt stærkere i dialogen med bygherre, fordi de har papir på deres kunnen og knowhow, fortsætter han.

 

Læs mere om Fliser og Klinker

 

Opkvalificering er en vigtig investering

Også de voksende effektivitetskrav i branchen får ifølge Danske Byggecentre landets håndværkere til at flokkes om kurser og efteruddannelse. Brancheforeningen melder om en stigning på 20-25 procent det seneste år i antallet af håndværkere, der deltager i kurser og produktpræsentationer mv.

Murermester Morten Glybeck fra Gilleleje er ingen undtagelse: Hans firma er netop med i FlisePartneren, fordi det åbner for faglig opkvalificering og efteruddannelse med afsæt i ARDEX’ hurtigt hærdende og hurtigt tørrende løsninger.

- Der skal investeres i viden og knowhow, hvis du skal kunne levere den ønskede kvalitet i det tempo, som dagens byggebranche kræver. Via FlisePartneren er det nemmere at holde mig ajour med udviklingen og samtidig opnå certificering inden for aktuelle emner, forklarer Morten Glybeck.

 

Læs mere om Mørtel og Puds

 

Oplev alle specialiseringsmulighederne

FlisePartneren præsenterer på BYGGERI ´18 bl.a. sit helt nye kursuskatalog og aktivitetsplanen for 2018. Murerne kan derfor se frem til at blive klogere på årets udbud af certificeringer og specialiseringsmuligheder, som bl.a. omfatter storformatfliser, udendørs altaner og terrasser samt vådrum.  

Alene i første kvartal af 2018 er der afholdt 5 specialiserede kurser i ARDEX’ hovedsæde i Herlev og på virksomhedens fabrik i Herlev. Uden at afsløre for meget tør Michael Nielsen godt love, at antallet set over hele året kommer op over 20 kurser.


- Vi kigger hele tiden på, hvilke emner vi skal tage op for at skabe størst mulig værdi for murerne i forhold til trends, regler og krav, nye produkter og løsninger. Samtidig øger vi kursusaktiviteten, så vi kan få endnu flere med, for vi ved af erfaring, at der bliver rift om pladserne, siger Michael Nielsen.


Murerne får i øvrigt ikke svært ved at finde hen til FlisePartnerenBYGGERI ´18, for standen ligger lige inden for indgangen til Hal D. Her kan murerne møde medarbejderne fra ARDEX og lære mere om FlisePartnerens mange muligheder via plancher, video, infoskærme og brochurer. 

Kontaktinformation
Marielundvej 4
2730 Herlev
Tlf:44 88 50 50
Email:  
Murerens-faglige-muligheder-i-fokus-p--BYGGERI-18
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555