Billede2

Byggepladsprojektør med bluetooth-styring

 

SITE LIGHT PROJEKTØRER

Site Light er en ekstremt kraftfuld byggepladsprojektør med indbygget aktiv køling og mulighed for bluetooth-styring via app på din mobile enhed.

 

Aktiv køling og pålidelig i alt slags vejr

Du får en kompakt Bluetooth byggepladsprojektør med ekstrem høj ydeevne og aktiv køling. Med den nyeste LED-teknologi giver SITE LIGHT 80 op til 80.000 lumen og en bred lysvinkel på 120°, hvilket betyder et enestående belysningsresultat af et stort område. Projektøren leveres med dæmpningsfunktion og Bluetooth-styring, der giver mulighed for at tænde og slukke for arbejdslyset eller justere lyset i fire lysstyrkeniveauer fra din mobile enhed. Hvis din projektør er monteret på en byggeplads, kan du dermed reducerer strømforbruget på daglig basis, da du kan indstille lampen til kun at bruge den nødvendige lysstyrke til arbejdet. Projektøren er designet med et indbygget håndtag og kan monteres på stativer og master.

SITE LIGHT er meget kompakt i forhold til andre løsninger på markedet, hvilket gør monteringen mere praktisk og mere sikkert. SITE LIGHT er støv og vandtæt (IP65) og tåler alle slags vejrforhold på byggepladsen fra -25° til +40°C. Med tekniske komponenter i højeste kvalitet og aktiv køling, har byggepladslampen en lang levetid og holder det høje ydelsesniveau hele dagen.

 

3 års garanti

Scangrip tilbyder 3 års garanti på Site Lite hvis du registrerer lampen på www.scangrip.com

 

Har du styr på mængden af lys til dit arbejde?

Projektørerne oplysninger byggepladsen i henhold til EN12464-2-standarden, læs mere om hvordan du får det rigtige mængde lys til arbejdet her.

Udklip

Kontaktinformation

  • andersen & nielsen as
  • Meterbuen 2-4, 2740, Skovlunde
  • Tlf: 36 41 02 00
  • Web: https://anværktøj.dk
  • Email: info@an.dk