<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> zarges samarbejde elindco
Stilladssamarbejde sætter sikkerhed såvel som bundlinje i fokus

Annonce

Stilladssamarbejde sætter sikkerhed såvel som bundlinje i fokus

 

Det betaler sig at prioritere arbejdsmiljøet, for en sikker byggeplads giver bedre fremdrift og højere kvalitet i arbejdet. Sådan lyder det fra stilladsleverandøren Zarges og den arbejdsmiljøcertificerede entreprenør Elindco. Parterne har netop indgået samarbejde om stilladsløsninger med fokus på sikkert arbejde i højden.     

 

Der er god grund til at tage sikkerheden på byggepladsen alvorligt, for ikke alene mindsker et godt arbejdsmiljø risikoen for ulykker. Det sikrer samtidig en mere effektiv byggeproces med højere fremdrift og bedre kvalitet i udførelsen.

 

Færre fejl og mere effektivt flow

Det fortæller stilladsleverandøren Zarges og den arbejdsmiljøcertificerede entreprenørvirksomhed Elindco. De to virksomheder er gået sammen om at sikre stilladsløsninger med øget fokus på sikkert arbejde i højden på Elindcos byggepladser over hele landet.

 

- Vi kan se, at en ordentligt ryddet byggeplads, hvor krav og regler overholdes, giver færre fejl og får et mere effektivt flow. Det er med andre ord ikke kun et spørgsmål om at tage vare på hinandens helbred, men også om at sikre gode tal på bundlinjen til gavn for alle involverede, fortæller arbejdsmiljøchef Henrik Bloch og suppleres af direktør Jan Fahgren fra Zarges Danmark:

 

- Det betaler sig at prioritere sikkerheden på byggepladsen. Dels er det rigtig dyrt både menneskeligt og økonomisk, hvis uheldet sker. Dels risikerer man altså nogle særdeles klækkelige bøder, hvis ikke reglerne overholdes, og Arbejdstilsynet kigger forbi. Vi opfordrer derfor til at tage regler og krav alvorligt og glæder os til via samarbejdet med Elindco at få byggepladssikkerheden endnu mere i fokus.

 

Læs også: Nyt gelændersystem gør stilladser mere sikre (VIDEO)

 

Professionelt udstyr til professionelle håndværkere

Samarbejdet mellem Zarges og Elindco omfatter levering af rullestilladser, oplæring af Elindcos ansatte i sikker opsætning og nedtagning efter Arbejdstilsynets gældende regler samt stigekurser hos Zarges, hvor de ansatte rustes til at foretage lovpligtige årlige eftersyn af virksomhedens stiger.  

 

- Når vi investerer i nyt materiel og nye tekniske hjælpemidler, ser vi først og fremmest på, om de er udformet med tanke på medarbejdernes arbejdsmiljø. Vi mener, at professionelle håndværkere skal have professionelt udstyr. Men det spiller også en stor rolle for os, at en leverandør som Zarges står til rådighed med undervisning i de gældende krav, samt hvordan man lever op til dem, forklarer Henrik Bloch.

 

Ud over det nye stillads-samarbejde med Zarges er Elindco lige nu involveret i flere andre projekter med det formål at sætte fokus på byggepladsernes arbejdsmiljø. Virksomheden, der første gang blev arbejdsmiljøcertificeret tilbage i 2003, bidrager bl.a. til et kommende undervisningsmateriale om sikkerhed på byggepladsen til landets tekniske skoler i samarbejde med Dansk Byggeri.

Zarges

Zarges

Zarges er Europas første og ældste producent af stiger i aluminium, grundlagt i Stuttgart i 1933 af brødrene Zarges.

 

Produktsortementet af stiger og stilladser, kasser og vogne, fx etage-, modul-, transport-, og vaskerivogne, overgangbroer, trapper og platforme, er udført i korrosionsbestandigt aluminium.


Zarges leverer også specielle konstruktioner og specialmål og -hældninger på forespørgsel. Alle trapper og overgangsbroer kan leveres i elektrisk ledende udførelse. Montage er hurtig, da alle dele skrues sammen.

 

Specialkataloger kan rekvireres hos firmaet.

 

Firmaet har idag ca. 1300 medarbejdere, eksporter til 60 lande og har en årlig omsætning på 2000 mill. Euro.
Zarges Danmark er grundlagt i 1979. Firmaet råder over 3000 m2 lager og kontorer og har 11 medarbejdere. Zarges Danmark har eksport til Færøerne, Island og Grønland.

Kontaktinformation
Zarges
Roholmsvej 15
2620 Albertslund
Tlf:+45 43 64 02 00
Web:
Email:   stiger@zarges.dk