<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> zarges nyt online bestillingsprogram
Zarges online bestillingssystem

Annonce

Zarges online bestillingssystem

 


Med stilladsproducenten Zarges’ nye online bestillingssystem bliver det nu lettere for entreprenøren at bestille en fast stige.


I stedet for at skulle vente på svar fra producenten kan han gå direkte til Zarges’ hjemmeside og selv designe stigen efter eget ønske. Det nye online konfigurationssystem tegner en 3D-model, sikrer at stigen er fuldt lovlig og oplyser prisen til brugeren, der kun behøver at kende højden på bygningen.


At få leveret en fast stige til bygninger kan være en langsommelig proces. Har entreprenøren ikke den nødvendige ekspertise, er han således nødt til at tage fat i en forhandler, som først skal kontakte producenten, videregive målene og dernæst komme med et tilbud.

Med stilladsproducenten Zarges’ nye online konfigurationssystem er bestillingsprocessen nu blevet gjort langt simplere. Her kan entreprenøren selv udregne mål, foretage alle justeringer og designe stigen præcist efter eget ønske og få prisen med det samme. Det eneste, han skal kende, er højden på bygningen – så ordner systemet resten.


Tilbud og konstruktionsnummer på få minutter

Zarges’ ekspertise som førende producent og forhandler af stiger er blevet inkorporeret i det nye konfigurationssystem. Systemet består af ni enkle trin, hvor entreprenøren selv beslutter, hvordan stigen skal se ud, hvilket materiale den skal laves i, og hvilke sikkerhedsforanstaltninger den skal have.

 

Derefter udarbejder systemet en 3D-model, så han kan se, hvordan stigen vil se ud. Systemet sørger endda for at udregne, om konstruktionen er lovlig i henhold til gældende lovgivning.

Når først brugeren har lagt sig fast på stigetypen, udregner systemet hurtigt de dele, der skal bruges, samt en pris. Derefter genererer systemet et unikt konstruktionsnummer, som brugeren anvender, når han kontakter sin forhandler.


Ekspertviden samlet i ét program

- Systemet er designet, så du hurtigt selv kan indstille og justere din stige, så den passer til det formål, du ønsker, uden at du behøver at være ekspert. Førhen skulle du kontakte forhandleren, og du fik måske først tilbuddet ugen efter, når forhandleren havde snakket med producenten, forklarer Jan Fahlgren, der er direktør i Zarges Danmark.

- Nu kan du stå på byggepladsen med din iPad eller tablet og indtaste informationerne, og med det unikke konstruktionsnummer kan du sende nummeret videre til forhandleren, som nemt og hurtigt kan foretage bestillingen. Og så kan du konfigurere ligeså mange forskellige varianter, som du har behov for. Helt simpelt, så tager vi en proces, der kan tage dage eller uger, og forkorter den til få minutter, pointerer han til slut.

Zarges

Zarges

Zarges er Europas første og ældste producent af stiger i aluminium, grundlagt i Stuttgart i 1933 af brødrene Zarges.

 

Produktsortementet af stiger og stilladser, kasser og vogne, fx etage-, modul-, transport-, og vaskerivogne, overgangbroer, trapper og platforme, er udført i korrosionsbestandigt aluminium.


Zarges leverer også specielle konstruktioner og specialmål og -hældninger på forespørgsel. Alle trapper og overgangsbroer kan leveres i elektrisk ledende udførelse. Montage er hurtig, da alle dele skrues sammen.

 

Specialkataloger kan rekvireres hos firmaet.

 

Firmaet har idag ca. 1300 medarbejdere, eksporter til 60 lande og har en årlig omsætning på 2000 mill. Euro.
Zarges Danmark er grundlagt i 1979. Firmaet råder over 3000 m2 lager og kontorer og har 11 medarbejdere. Zarges Danmark har eksport til Færøerne, Island og Grønland.

Kontaktinformation
Zarges
Roholmsvej 15
2620 Albertslund
Tlf:+45 43 64 02 00
Web:
Email:   stiger@zarges.dk