<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> zarges nyt gelaendersystem goer stilladser mere sikre
Nyt gelændersystem gør stilladser mere sikre

Annonce

Nyt gelændersystem gør stilladser mere sikre

Forbedrer sikkerheden, er hurtigere at stille op og billigere med 30% færre dele

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tekst af Lars Lorentsen - Publiceret online 11/3-2014


S-plus er et banebrydende nyt gelændersystem til alle Zarges alu-stilladser.
– En af de store fordele er, at man kan stå sikkert og let hænge et gelænder op på toppen af stilladset og låse det fast, inden næste platform lægges på. Så når man kommer op på platformen for at bygge videre på stilladset, er man allerede sikret med et gelænder, fortæller Jan Fahlgren fra Zarges Danmark.

– Dermed øges sikkerheden markant i forhold til et traditionelt stillads, hvor man har lagt dækket op over hovedet og står ”ude i det fri”, når man er kravlet derop. Det er slut nu!

 

Bedre økonomi - med færre dele

Zarges S-plus adskiller sig også ved at være uden diagonale stivere, dvs. de kryds, der traditionelt sættes i et stillads hele vejen op.

– Gelænderrammen er udformet, så den både fungerer som gelænder og diagonal stiver. Det betyder, at der også spares en masse dele, som ikke længere skal transporteres og bæres frem og tilbage, siger Jan Fahlgren  – Der er i snit 30% mindre at slæbe på, og det er positivt for både arbejdsmiljøet og prisen.
 

Lever op til Arbejdstilsynets krav

Foruden at være en billigere og mere sikker løsning passer S-plus sammen med alle øvrige stilladsdele fra Zarges. Og gør det enkelt at følge Arbejdstilsynets krav pr. 1. januar 2013 om, at der under op- og nedtagning af stilladser skal være dæk for hver 2 meter.


– Tidligere var det tilladt at have første dæk i 4 meters højde, og det er hverken særlig sikkert eller ergonomisk at slæbe et cirka 25 kilo tungt dæk så højt op. Det er vigtigt at tænke på medarbejderne.


Håndværker-sortiment af stiger

Zarges lancerer samtidig et håndværkerprogram i stiger på Byggeri ’14.

– Vi er mest kendt for at levere stiger til industrien. Nu har vi sammensat et sortiment, der er målrettet håndværkeres behov. De foretrækker blandt andet lidt bredere og lettere stiger til deres arbejdsopgaver.

– Det tilgodeser vi med det nye håndværkerprogram, der omfatter én enkeltstige, skydestige, trappestige, kombistige, arbejdsbuk og ét foldestillads. Alt i den kendte Zarges-kvalitet, understreger Jan Fahlgren.

Zarges

Zarges

Zarges er Europas første og ældste producent af stiger i aluminium, grundlagt i Stuttgart i 1933 af brødrene Zarges.

 

Produktsortementet af stiger og stilladser, kasser og vogne, fx etage-, modul-, transport-, og vaskerivogne, overgangbroer, trapper og platforme, er udført i korrosionsbestandigt aluminium.


Zarges leverer også specielle konstruktioner og specialmål og -hældninger på forespørgsel. Alle trapper og overgangsbroer kan leveres i elektrisk ledende udførelse. Montage er hurtig, da alle dele skrues sammen.

 

Specialkataloger kan rekvireres hos firmaet.

 

Firmaet har idag ca. 1300 medarbejdere, eksporter til 60 lande og har en årlig omsætning på 2000 mill. Euro.
Zarges Danmark er grundlagt i 1979. Firmaet råder over 3000 m2 lager og kontorer og har 11 medarbejdere. Zarges Danmark har eksport til Færøerne, Island og Grønland.

Kontaktinformation
Zarges
Roholmsvej 15
2620 Albertslund
Tlf:+45 43 64 02 00
Web:
Email:   stiger@zarges.dk