<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Foerste spadestik til Wicotec Kirkebjergs nye domicil
Wicotec Kirkebjerg

Annonce

Første spadestik til Wicotec Kirkebjergs nye domicil

 

Vi har taget første spadestik til WKs nye domicil. Med dette spadestik markerer vi en milepæl for udviklingen af selskabet og samtidigt er nedtællingen til indflytning i januar 2023 gået i gang.


WKs adm. direktør Brian Ludvigsen udtaler: ”Med det nye domicil skaber vi de bedste og mest attraktive rammer for WKs udvikling, organisation og medarbejdere. Vi ønsker at samle organisationen i Østdanmark under samme tag for, i endnu større grad, at kunne tilbyde vores kunder integrerede, innovative og digitale tekniske løsninger til byggeri, industri og infrastrukturen i Danmark. Det får vi mulighed for i vores nye bygning, hvor trivsel, indeklima, samarbejde, innovation og digitalisering har været grundtankerne igennem ide- og designfasen.”


Det nye domicil/hovedkontor bliver bygget på WKs nuværende adresse på Roskildevej 338. Da en stor del af de nuværende bygninger er af ældre dato og utidssvarende, blev det besluttet at nedrive de nuværende kontorbygninger og opføre et helt nyt domicilbyggeri, som skal huse ca. 350 medarbejdere fra WK, datterselskabet E. Klink A/S og søsterselskabet Petri & Haugsted AS.

 

Nyt hovedkontorTegning: DesignGroup Architects A/S


Den ny bygning opføres i 3 etager og får et samlet areal på 6.000 m2, primært kontorfaciliteter, samt 2.000 m2 kælder. I byggeperioden er WK og E. Klink midlertidigt indkvarteret på adressen Dybendal Alle 10, Taastrup.

 

Kontaktinformation
Wicotec Kirkebjerg A/S
Roskildevej 338
DK-2630 Taastrup
Tlf:+45 44220000
Email:   INFO@WK.DK