<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ny hjemmeside og nyt logo
Wallmann

Annonce

Wallmann får ny hjemmeside og nyt logo

28a614ec-7be3-4ccd-a4b8-30f69fc58a8e

En vigtig rejse mod grønnere løsninger

Vi er ekstremt stolte over endelig at kunne vise vores nye logo og hjemmeside frem. En hjemmeside, der byder på mere inspiration til dig som gulvbutik og tømmerhandel. Vores nye hjemmeside er et visuelt udtryk for den retning, vi de seneste par år har bevæget os imod: Grønnere og mere bæredygtige løsninger til gulv- og byggebranchen.

 

 

"Vi er konstant på jagt efter bæredygtige og innovative produkter, så vi på en god, ordentlig og fair måde kan servicere vores kunder", fortæller Direktør Jan Falck. Vores ambition er fortsat at levere, hvad du som kunde efterspørger – og mere til. Men nu i endnu højere grad med snuden i "det grønne spor".

 

Vi bærer et ansvar, både over for dig som kunde, over for miljøet og verden omkring os. Det tager vi alvorligt. Et grønt valg er et godt valg, og vi glæder os til at tage dig med ind i vores univers af fantastiske produkter og innovative løsninger. Alt sammen i bedste, danske kvalitet.

 

Velkommen til vores nye univers.

Kontaktinformation
Wallmann
Sabroesvej 20B
8600 Silkeborg
Tlf:45 8770 0900
Email:   info@wallmann.dk