<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> vetrotech brandbeskyttende glas
Vetrotech lancerer markedets største brandbeskyttende glas

Annonce

Vetrotech lancerer markedets største brandbeskyttende glas


Arkitekternes øgede efterspørgsel efter meget store glaspartier uden samlinger har fået glasspecialisten Vetrotech i udviklingslaboratoriet. Med sine 2.300 x 4.600 mm er Contraflam Mega det største klare, isolerende brandbeskyttende sikkerhedsglas på markedet.

 

Vetrotech lancerer nu et brandbeskyttede sikkerhedsglas i en helt ny liga. Contraflam Mega giver arkitekter mulighed for at arbejde med glasløsninger uden samlinger i hidtil usete dimensioner uden at gå på kompromis med sikkerheden.


 

 

 
Multifunktionelt sikkerhedsglas

Med en maksimumbredde på 2.300 mm og en højde på 4.600 mm er Contraflam Mega ideelt til at skabe større åbninger med lysindfald i fx atrier, lobbyer og trappegange. Ud over den større designfrihed giver Contraflam Mega også mulighed for at arbejde med andre funktioner som lydreduktion og individuelt designet silketryk, samtidig med at brandsikkerheden opretholdes.

 

Gennemtestet

Contraflam Mega kan kombineres med de populære Jansen VISS-facadeprofiler til en elegant systemløsning, som giver en væsentligt forbedret visuel transparens og mere dagslys i bygningen. Løsningen har gennemgået en omfattende sikkerhedstest hos Efectis Nederland B.V., hvor glasset sammen med Jansen VISS-brandfacadesystemet nemt opnåede en EI 30-klassificering.

 

 

 

 

 

Glassets dobbeltrettede brandbeskyttelse, som sikrer fuld integritet og isolering, er dokumenteret i tests fra begge sider.

 

Første ordre i hus

 -Vi har brugt mange måneders forskning og udvikling samt udvidet vores produktionskapacitet for at  kunne realisere Contraflam Mega, og vi er meget stolte over at kunne præsentere et sikkerhedsglas, som understøtter de nye konstruktionstrends med større glasdimensioner i bygninger, siger Anita Eckardt, salgsdirektør for Europa i Vetrotech.

 

-Den første ordre er allerede i hus. Vi har sammen med facade- og stålproducenten Arkoni i England leveret en løsning til de nye Forbury Place-kontorer i Reading, hvor de første Contraflam Mega-glas er blevet installeret i det store atrium. Det er netop et eksempel på en løsning, der opfylder arkitekternes krav om et moderne kontormiljø med mere dagslys, siger Anita Eckardt.

 

Selvom dimensionerne er store, kan installatører trygt håndtere og installere Contraflam Mega. Glasset er ligesom alle de øvrige produkter i Contraflam-familien fremstillet af hærdet sikkerhedsglas, hvilket reducerer risikoen for brud på byggepladsen.

 

Om Vetrotech Saint-Gobain International AG:

Vetrotech Saint-Gobain International AG er en del af Saint-Gobain-koncernen. Vetrotech er specialist inden for udvikling, fremstilling og salg af sikkerhedsglas af høj kvalitet til bygnings- og skibssektoren og har fokus på multifunktionelle sikkerheds-, komfort- og designmæssige egenskaber, som giver sikker integration i bygninger.

 

Ved at tilbyde et bredt udvalg af glasprodukter med høj sikkerhed, herunder modstandsdygtighed over for brand, stød, angreb, skud, eksplosion, tryk og endda orkaner, kan vi tilbyde innovative løsninger til selv de mest krævende anvendelser.

 

Vetrotech distribuerer også Saint-Gobain SageGlass® i Europa og Mellemøsten: intelligent glas, der kan tones elektronisk og giver fuld kontrol over uønsket blændende lys og solvarmebelastning.

 

Fra hovedkontoret i Flamatt, Schweiz, arbejder ca. 840 personer for Vetrotech i hele verden. De otte hovedproduktionssteder, som er fordelt på tre kontinenter, sikrer en pålidelig forsyning til mere end 60 lande, og de regionale salgskontorer giver global dækning. Vetrotechs nordiske hovedkontor ligger i København.

 

I Danmark er Vetrotech førende på sit felt.

 

 

Vetrotech

Vetrotech Saint-Gobain Nordic & Baltic

Vetrotech Saint-Gobain Nordic & Baltic er en af verdens førende leverandører af brandbeskyttende glas og sikringsglas og er den største leverandør på sit felt i Danmark. 

Kontaktinformation
Vetrotech Saint-Gobain Nordic & Baltic
Robert Jacobsens Vej 62 A
2300 København S
Tlf:70225258
Web:
Email:   marianne.carlsen@saint-gobain.com