<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Vi var bagud indtil vi fik Unicontrol 3D
Unicontrol

Annonce

Vi var bagud indtil vi fik Unicontrol 3D!

RS Entreprenørfirma ApS tøvede i flere år – mest fordi de synes det var for mange penge at sætte i teknologi. Da de ansatte en ny operatør, med god erfaring med navigationsystemer, blev vi opfordret til at undersøge mulighederne på markedet.

 

På Have og Landskabs messen sidste år blev de så præsenteret for Unicontrols 3D af vores forhandler Øbakke A/S. Vores konkurrencedygtige pris blev afgørende for investeringen i et Unicontrol 3D system et halvt år senere.

 

Efter et travlt forår er RS Entreprenørfirma ApS meget tilfredse med købet – og er sikker på, at 3D navigation bliver en nødvendighed i fremtidens byggebranche:

 

”Vi bruger jo systemet til de fleste af vores opgaver f.eks. kloak-indmålinger, afsætninger af højde og dybde ved udgravninger – og det er så meget nemmere at lave kvalitetssikring med Unicontrol 3D.


Et andet vigtigt aspekt for Rune og Jack er den høje grad af brugervenlighed, som Unicontrol 3D tilbyder:

 

”Det har været virkelig let at let lære systemet at kende. Der var god service fra Unicontrol, så vi fik hurtigt styr på det med deres hjælp.”

 

”Unicontrol 3D har indfriet mine forventninger i lang højere grad end jeg turde håbe på – vi bruger systemet rigtig meget og har sparet mange penge på, at vi kan gøre arbejdet hurtigere uden fejl. Vi skulle ha’ investeret i 3D for længe siden!”.


Hvis du vil vide mere om Unicontrol 3D er du meget velkommen til at sende en mal på: kontakt@unicontrol.io eller kontakte en af vores forhandlere som du finder på: www.unicontrol.io

Kontaktinformation
Unicontrol
Helgavej 26
5230 Odense M
Tlf:+45 22 38 90 19
Email:   kontakt@unicontrol.io