Svævende glasrum – skræddersyet møderumsløsning leveret af Triplan

Elegante og fleksible løsninger – også når det skal være i glas …

Flytbare systemvægge kan være dén faktor, som giver erhvervsdomicilet en særlig dimension. Man er ikke fastlåst, men kan stadig opbygge miljøer med et gedigent og unikt udtryk, med fuld opfyldelse af alle sikkerhedskrav – også med hensyn til brand.

Triplan er specialiseret på området og leverer elegante og fleksible løsninger til de mest progressive og udfordrende erhvervsdomiciler.

Erhvervsakademiet i Viby J

Erhvervsakademiet, som er tænkt som hovedsæde for efteruddannelse og kurser, er et moderne nulenergihus, bygget efter 2020-energikrav. Huset er bygget op om et stort atrium med indgang på niveau 2 og en trappe, der ”lander” forskelligt på hver etage. Undervisningslokalerne ligger langs facaden med mere åbne, flydende rum, som er velegnede til gruppearbejde. Huset bliver kaldt ”Spidsen” og er beklædt med kassetter i en skinnende kobber-legering.

TP Lite fuldglasvægge understreger husets arkitektur

Triplan har leveret TP Lite fuldglasvægge - også til de svævende møderum, som hænger ud over atriet og understreger husets lyse og lette arkitektur. Glasvæggene er udsmykket af kunstneren Søren Behncke med motiver fra byer rundt omkring i verden. I den nederste etage i husets kantine har Triplan leveret en TP Lite glasvæg med glasskydedøre og med adgang til atriet.

Erhvervsakademiet er et spændende hus, kompakt, men alligevel luftigt og med en supermoderne arkitektur, som spiller perfekt sammen med de lette glasvægge overalt i huset.


Læs mere om Triplans glasvægge her


Kontaktinformation