IMG_1616

Triplan-glasvægge på Maltfabrikken i Ebeltoft

 

Rå murstensvægge med graffiti, fritlagte trækonstruktioner, glasvægge med slanke sorte profiler og en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig. Det er nogle af ingredienserne, der skaber det helt særlige miljø i den gamle Maltfabrik i Ebeltoft.

 

Den karakteristiske røde Maltfabrik i Ebeltoft er fra 1861, og her blev produceret malt helt frem til 1998.

 

Fabrikken var igennem mange år truet af nedrivning – heldigvis fik lokale ildsjæle gennemført transformationen fra slidt fabrik til et sted for kunst, kultur og iværksætteri og ikke mindst en arkitektonisk oplevelsesrejse igennem etager med gammelt og nyt, der bindes sammen til et spændende hus med finurlige detaljer og plads til alle.

 

De rå og industrielle bygninger fungerer i dag som folkets fabrik – her er museum, bibliotek og arkiv, restaurant, butik og iværksætterkontorer. Rå detaljer og graffiti på væggene er bevaret og kontrasteres af TRIPLAN LITE-glasvægge med slanke sorte profiler, som spiller flot sammen med murværk og gamle trækonstruktioner.

 

IMG_1593
1
2
3
 
 

 

Triplan har leveret glasvægssystemet TRIPLAN LITE til Maltfabrikken i Ebeltoft - enkle fuldglasvægge med både lyd- og brandegenskaber. Systemet fås med glasset monteret i klassisk enkle alu-profiler, som New Yorker-vægge og i en WOOD-løsning med profiler og dørkarme med overflade i bæredygtigt FSC-certificeret egetræ.

 

Læs mere om TRIPLAN LITE fuldglasvægge her og se en video om projektet herunder

 

 

Kontaktinformation