<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> TK Montage er med paa nogle af landets stoerste ventilationsopgaver
TK Montage

Annonce

TK Montage er med på nogle af landets største ventilationsopgaver

TK Montage blev grundlagt i 1996 og har igennem 25 år løst alle slags opgaver indenfor ventilation og køl, herunder komfortventilation og naturlig ventilation, indregulering og serviceopgaver. Direktør Torben Knudsen giver her et indblik nogle af virksomhedens største og mest interessante opgaver.

 

Gennem et målbevidst fokus på kvalitet og service, er TK Montage gået fra at være en lille enkeltmandsvirksomhed i Esbjerg til at dække hele kongeriget. Og med tiden er opgaverne også kun vokset, så de er både større og mere komplicerede. Men det glæder kun direktøren:

 

- Vi syntes, vores arbejde er spændende, så at opgaverne vokser og bliver mere komplicerede, glæder os kun, siger Torben Knudsen, direktør i TK Montage og fortsætter:

 

- Vi har eksempelvis været med på en sag i Nordhavn, hvor vi skulle montere ventilationsløsninger i en stor Meny-butik i en fredet bygning, hvor alt skulle holdes i en gammel og specifik stil, da ventilationen var synlig fremfor skjult. Det er superspændende, når man arbejder med arkitekter, der tænker kreativt og udfordrer de konventionelle løsninger. Det er også spændende for os at være med på rådgivningsdelen på sådanne projekter, og jeg er sikker på, at desto tidligere vi involveres, desto bedre ventilationsløsninger kan man få.

 

Læs også: Hæmmer overdokumentation ventilationsfaget?

 

Store opgaver i pipeline

Og det interessante projekt i Nordhavn er kun et ud af mange:

 

- Vi har lige monteret ventilation ved en renovering af 1100 boliger i Hvidovre og skal i gang med et nyt projekt i Allerød, hvor kontor og produktion skal sammentænkes for Weibel Scientific. Det stiller også nogle helt særlige krav til ventilationen, og der skal flere forskellige løsninger i spil, hvilket er spændende, afslutter Torben Knudsen.

 

Kontaktinformation
TK Montage ApS
Østervangsvej 24
6715 Esbjerg N
Tlf:75137737
Email:   tk@tkmontage.dk