<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Hos Stennevad haenger produkt og raadgivning taet sammen
Stennevad

Annonce

Hos Stennevad hænger produkt og rådgivning tæt sammen

Vil det ikke være rart med en ægte medspiller på holdet, når medarbejdere skal udstyres med personlige værnemidler? Det kan i hvert fald være en fordel at få facts og meninger serveret direkte uden hensyntagen til udgifter, interessekonflikter og sædvanlige produktpræferencer. I Stennevad leverer de hele pakken, når en virksomhed skal bruge en opgradering af den personlige arbejdssikkerhed.

 

Stennevad er en af landets førende leverandører og rådgivere, når det handler om personlige værnemidler. Gennem et halvt århundrede har de specialiseret sig i en viden inden for produkter som arbejdshandsker, åndedrætsværn, sikkerhedshjelme, faldsikring og meget mere. Erfarne medarbejdere kender til lovgivning og regler på området inden for industrielt sikkerhedsudstyr. Med ærlighed og en åben dialog med kunderne, finder de altid frem til den bedste løsning i fællesskab. Gennem de seneste årtier har Stennevad oparbejdet en solid ekspertise inden for brancher som byggeri, offshore, vind, energi og metal. Det handler om at analysere og kombinere viden med den rette mængde sikkerhedsudstyr.

_8107604

- Vi samarbejder med producenter over hele verden, så vi løbende udvikler og styrker vores viden om personlig arbejdssikkerhed og sortimentet, der passer hertil. Vi lytter til markedet og kunden og finder derfra frem til den ideelle retning, siger Lasse Mortensen fra Stennevad.

 

Læs også: Bedste filtermaske til hurtig og sikker arbejdsstart

 

Det kommer næppe som nogen stor overraskelse, at arbejdssikkerheden spiller en stor rolle på den moderne byggeplads i dag. Det tager Stennevad som hovedaktør og leverandør meget alvorligt. Derfor er det allervigtigste for Stennevad, at produkt og viden om produktet hænger sammen. Uden den nødvendige viden om personlige værnemidler kan kunden meget vel ende på dybt vand. I Stennevad advokerer de derfor altid for, at kunden er klædt ordentligt på til enhver arbejdsopgave, der kræver personligt sikkerhedsudstyr.

 

- Stennevad arbejder ikke kun for men også sammen sine kunder. Det betyder også, at vi assisterer med vores kompetencer, når der er brug for dem, siger Lasse Mortensen.

Kontaktinformation
STENNEVAD A/S
Lillebæltsvej 1 - 3
6715 Esbjerg N
Tlf:004575144000
Email:   kundeservice@stennevad.dk