6590 Capsulized bukser

Snickers Workwear introducerer verdens første indbyggede, certificerede knæpuder

 

Fra opfindelsen af hylsterlommer til brugen af stretchmaterialer i arbejdstøj har Snickers Workwear altid været på forkant med innovationen indenfor personligt beskyttelsesudstyr. Med lanceringen af verdens første indbyggede, certificerede knæpuder viser det svenske arbejdsbeklædningsbrand endnu engang sit engagement i det, de kalder ”Inventing workwear”.

 

Capsulized™ knæpuder er fuldt integreret i et par førsteklasses stretchbukser, der både giver brugeren certificeret knæbeskyttelse og unik bevægelsesfrihed. Takket være den specielle, lette og fleksible knæpudekonstruktion er denne slidstærke knæbeskyttelse med lav profil så komfortabel, at bukserne næsten føles, som om de slet ikke har knæpuder.

 

”Vores mål var at løse en typisk frustration, som mange, der arbejder inden for byggebranchen, oplever. De bevæger sig hele tiden: Står op og arbejder på knæ”, forklarer Nicole Rimér, Head of Design and Innovation hos Snickers Workwear. ”Takket være vores bukser med Capsulized™ knæpuder kan håndværkere nu få al den bevægelsesfrihed, de ønsker, og stadig have den knæbeskyttelse, de har brug for. Alt i alt er denne funktionelle innovation et perfekt eksempel på, hvordan vi udvikler vores produktdesign – såvel som hele PPE-industrien”, konkluderer Rimér.

 

6590 AllroundWork stretch bukser med indbyggede Capsulized™ knæpuder 

Model 6590

 

Kontaktinformation