Samarbejde med Carbonfact

Stort skridt i rejsen mod mere bæredygtigt arbejdstøj og sikkerhedssko

Snickers Workwear, Solid Gear Footwear og EripioWear samarbejder som de første varemærker indenfor beskyttelsesudstyr med Carbonfact

Bæredygtighed har længe været et vigtigt fokusområde for Snickers Workwear, Solid Gear Footwear og EripioWear. Som de første varemærker inden for arbejdstøj og sikkerhedssko har vi indgået et samarbejde med Carbonfact og tager hermed et stort skridt i rejsen mod mere bæredygtigt arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Carbonfact er en førende CO2-håndteringsplatform, der er specielt designet til tøj- og skobranchen. Integrationen af Carbonfacts teknologi vil fra første færd muliggøre produktudvikling med et stærkt fokus på miljømæssig ydeevne.

Dette partnerskab er et eksempel på flere initiativer fra vores forskellige brands i Hultafors Group. Det understreger vores forpligtelse til at minimere miljøpåvirkningen fra vores produkter i hele værdikæden. Som frontløber i branchen stræber vi efter at indføre avancerede bæredygtighedsmetoder.

Læs pressemeddelse herunder kommentar fra Maria Schartau, Bæredygtighedschef hos Snickers Workwear & Solid Gear samt Marc Laurent, CEO og medstifter af Carbonfact.
Snickers Workwear, Solid Gear Footwear and EripioWear first protective wear brands to partner with Carbonfact | Hultafors Group AB (mynewsdesk.com)

 

Holdbarhed betyder bæredygtighed

Læs også mere om Snickers Workwears andre bæredygtighedstiltag: Holdbarhed betyder bæredygtighed | Snickers Workwear

 

 

 

Kontaktinformation