LowRes-SWW_HV_2839_6943

Er du synlig?

Når synligheden på arbejdspladsen falder, øges risikoen for arbejdsulykker, derfor kan det at blive set og opdaget med det samme være en livredder!

 

Når synligheden på arbejdspladsen falder, øges risikoen for arbejdsulykker, derfor kan det at blive set og opdaget med det samme være en livredder!

 

High-Vis sikkerhedsbeklædning er en kombination af fluorescerende farver og reflekser. De fluorescerende farver gør det lettere at se dig ved solopgang, skumring og i løbet af dagen, mens de reflekterende materialer gør det lettere at se dig i dunkle og mørke omgivelser. Det handler alt sammen om, at du skal være synlig, så du kan være sikker.

 

LowRes-SWW_HV_6943 2835 6743 8073

 

 

Forskellen på fluorescerende gul og orange 

Det hele handler om synlighed! Normalt er det lettere at få øje på en, der går i neongult tøj fremfor orange.  Det er fordi gul har en højere luminans eller virker lysere for det blotte øje. I et snelandskab overtrumfes guls luminans dog af den højere kontrast i det orange - særligt mod en hvid baggrund. I lyst snevejr vil du derfor skulle klæde dig i orange, mens gul er løsningen i de fleste andre situationer.

 

Holdbarhed betyder bæredygtighed

n ved det orange  end seneste tilføjelser til vores holdbare High-Vis kollektioner er delvist fremstillet med biobaserede Sorona® stoffer. 37% af fibrene i dette stof er fremstillet med genanvendelige plantebaserede materialer. Ud over ekstra bæredygtighed giver Sorona® stoffer en fremragende farveægthed, langtidsholdbar elasticitet og optimal komfort.

 

Kontaktinformation