Malersortiment

Besøg os på malermessen 25.-26. januar

Kig forbi stand 2-6 - Nyborg Strand - Østerøvej 2 - Nyborg

Kom og se vores malersortiment, der gør dit arbejdsliv lettere, mere sikkert og produktivt, så du altid kan yde dit bedste og få arbejdet gjort!

 

Til Bygge-og Anlæg


Hvidt arbejdstøj til malere

Snickers Workwear tilbyder en bred vifte af malerarbejdstøj til malere, herunder malerbukser og malerjakker. Find holdbart og behageligt malertøj, der opfylder dine behov. Uanset om du er på udkig efter dekoratørbukser med knæpuder i slim fit eller loose fit eller i strækbart materiale, finder du dem hos os.


Hvorfor er malertøj hvidt?

Da ca. 80% af alt solgt maling er hvid eller råhvid, giver det mening, at malertøj også er hvidt. Hvid er desuden grundfarven og farven på de fleste forberedelsesmaterialer som spartelmasse og puds. Dette er hovedårsagerne til, at malertøj er hvidt.


Tag et smugkig på vores sortiment her.
 
 
Inventing workwear

Kernen i vores forretning er at finde ud af, hvad brugerne virkelig har behov for, og give dem det. Vi spørger hele tiden os selv: Er der en bedre eller smartere tilgang?

Vores ordsprog "Inventing workwear" beskriver vores nysgerrighed efter hele tiden at finde smartere løsninger. Vi stræber efter at være det førende brand inden for arbejdsbeklædning og leve op til vores fortid som virksomheden, der opfandt moderne arbejdstøj. 

Kontaktinformation