LowRes-LayerKneePads_Stack

Arbejd på dine knæ med lag-på-lag beskyttelse

Hos Snickers Workwear fremstiller vi det ene værktøj, som alle professionelle håndværkere har brug for – slidstærkt og funktionelt arbejdstøj.

 

Hos Snickers Workwear fremstiller vi det ene værktøj, som alle professionelle håndværkere har brug for – slidstærkt og funktionelt arbejdstøj. Det gør vi med smarte og intelligente løsninger, der gør det lettere for dem, der bruger vores tøj, at udføre deres arbejde. Og det gør vi med fokus på sikkerhed, komfort, lang levetid og bæredygtighed. Det er det, vi kalder ”Inventing workwear”. Og det er præcist det, vores nye 6590 AllroundWork, stretch bukser Capsulized™ knæpuder og hylsterlommer står for.

  

Vores nye Capsulized™ knæpuder er svejset sammen ved 196°C varme under tryk. På ydersiden er der et lag slidstærkt CORDURA® stretchmateriale. Derefter kommer et klæbende lag for fleksibilitet, som forbinder CORDURA® med det første performance-lag af blåt skum med høj densitet. Dette blå skum har en stødabsorberende densitet på 110 kg. Dertil kommer et lilla lag af genanvendt gummi med høj densitet, der leverer en penetrationsbeskyttelse på hele 238 kg. Det toppes med et komfortlag af gråt skum med yderligere 80 kg densitet. Endelig forsegler en bagside af polyestermateriale de andre lag på buksebenet og skaber en komfortabel overflade for brugeren. De seks unikke lag Capsulized™ er forbundet med hinanden og fordeler den energi, der opstår, når du arbejder på dine knæ. De ydre performance-lag beskytter dig mod hårde overflader, mens inderlagene sikrer komforten.

 

Læs mere her: Capsulized | Snickers Workwear

 

Kontaktinformation