<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Staalpartner til verdens storste gokartbane
Sanistål

Annonce

Stålpartner til verdens største gokartbane

Verdens største indendørs gokartbane er lige nu ved at blive opført i Høje Taastrup. Her er Sanistål med på sidelinjen som leverandør af armeringsstål til hallens fundament.

 

I januar 2019 startede byggeriet af verdens største indendørs gokartbane på 10.000 kvm., som er placeret i Høje Taastrup. Murerfirmaet Allan Hoxer er blevet hentet ind til at støbe hallens fundament, der blandt andet består af 100 tons armeringsstål:

 

- Det er meningen, at gokarthallen skal bæres af limtræsspær, der får et spænd på 75 meter uden søjler. Det stiller store krav til fundamentet, hvis fornemmeste opgave bliver at understøtte bygningens konstruktion. Det gør vi blandt andet ved at støbe stålskafter på 2,5 meter på hver side af hallen, som skal bære limtræspærerne, siger Allan Hoxer, der er murer og ejer af Murerfirmaet Allan Hoxer, og fortsætter:

 

- Fundamentet kræver derfor en stor mængde armeringsstål af en høj kvalitet. Vi bestiller størstedelen på forhånd, men vi får også leveret stål løbende, hvis der opstår ændringer. Det nytter derfor ikke noget, hvis der er en uges leveringstid på stålet, men kræver derimod løbende og fleksible leveringsmuligheder, som skaber flow i byggeriet.

 

 

Læs også: Sanistål: Dansk leverandør til byggeriet vinder international pris

 

Højt serviceniveau er afgørende

Ifølge Allan Hoxer er støbearbejde en lang proces, der kræver rettidig planlægning og stor knowhow. Netop derfor er valget faldet på Sanistål som stålpartner: 

 

- Vi har tidligere arbejdet med Sanistål, som er vores foretrukne stålpartner. De kan nemlig levere alle typer stål og til en tid, der passer til den plan, vi har lagt for støbearbejdet. De har kun en dags leveringstid, hvilket giver os en stor fleksibilitet.

 

Danske entreprenørvirksomheder og murerfirmaer lægger i stigende grad vægt på et højt serviceniveau, når de skal vælge en stålleverandør, lyder vurderingen fra salgskonsulent hos Sanistål Morten Finderup:

 

- Det er vigtigt for mange entreprenørvirksomheder, at byggemateriale, såsom stål, bliver leveret, så det passer ind i arbejdsplanen. Her har underleverandørens know how og forståelse for byggeprocessen stor betydning, hvilket derfor også er et område, vi tillægger stor værdi i vores arbejde, siger han.

 

 

 

Kontaktinformation
Sanistål
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf:+45 96 30 60 00
Email:   sanistaal@sanistaal.dk