<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Fleksibel online bestilling direkte til byggepladsen hjaelper VVS ere
Sanistål

Annonce

Fleksibel online bestilling direkte til byggepladsen hjælper VVS’ere

VVS-firmaet GL VVS har travlt i denne tid med at udføre VVS-arbejder på nyt boligbyggeri. Firmaet har behov for hurtig levering til de mange pladser, der er gang i, og her bliver Saniståls webshop benyttet flittigt.

 

Tekst af John Bo Northroup

 

VVS-virksomheden GL VVS A/S i Herlev er en af de kunder, der har stor glæde af Saniståls webshop.

 

- Mine montører på byggepladsen kan bestille varer ad hoc og fleksibelt flere gange i løbet af dagen. De behøver ikke samle til bunke og gøre én bestilling, men kan bestille så snart det falder ind. Det foregår meget nemt ved at føje varer til kurven inde i webshoppen, fortæller Steen Almsgaard, direktør for GL VVS, der har hjemme i Herlev nordvest for København.

_67A8520_1600

 

GL VVS udfører VVS, ventilation, teknisk isolering og automatik for især nybyggeri af boliger i Storkøbenhavn.

 

- Vi har benyttet Saniståls webshop i godt et års tid, og i dag foregår otte ud af ti bestillinger hos Sanistål via webshoppen, som er nem, brugervenlig, intuitiv at gå til og ikke kræver særlige IT-kundskaber, siger Steen Almsgaard.

 

_67A8559_1920

 

Montøren vælger selv leveringsadresse inde i webshoppen og for GL VVS’ vedkommende sker levering altid til byggepladsen. Man kan bestille helt frem til kl. 18 og stadig modtage levering næste dag. Leveringsmæssigt kan man få det stort set, som man ønsker det. For tiden arbejder GL VVS især på nybyggeri i tætbefolkede boligområder, hvor naboerne ikke er så glade for støj fra store lastbiler, og hvor der er restriktioner fra Københavns kommune, så af den grund er GL VVS lidt tilbageholdende med at vælge natlevering, som efter Almsgaards opfattelse ellers er en super service.

 

- Vi har samarbejdet med Sanistål i indtil videre et år, men har netop lukket en stor aftale på næsten 3.000 boliger, som skal løbe de næste seks år. Vi har fra starten haft en god dialog, hvorfor vi nu har indgået en stor og langvarig aftale. Jeg oplever, at der er gode key account folk hos Sanistål, som også er hurtige i den telefoniske support og på fornavn med mine montører ude på de enkelte byggepladser. Der er naturligvis også lidt mere specielle varer, der ikke kan bestilles via webshoppen, og som netop kræver telefonisk kontakt og opklaring, og det går også fint, fortæller Steen Almsgaard.

 

_67A8538_1920

 

 

Om GL VVS

GL VVS har hjemme i Herlev og firmaet blev stiftet i 1979. Steen Almsgaard overtog ejerskabet til virksomheden i 2015 som en slags generationsskifte, selvom han dog ikke er i familie med den tidligere ejer. Almsgaard kom til virksomheden i 2009. GL VVS har 40 ansatte og udfører næsten udelukkede VVS-opgaver på nybyggeri af boliger. Aktuelt er der VVS-opgaver for ikke færre end 4.000 boliger i ordrebogen. Det er nybyggeri i eksempelvis Ørestaden og Valby, og i den kommende tid rykker opgaverne længere vestpå, til Rødovre, Taastrup, Hedehusene og til sommer kommer turen til Holbæk, hvor GL VVS skal levere VVS til 1.300 nye boliger i den gamle idrætsby. GL VVS udfører også vedligehold og service på egne installationer i nybyggeri af boliger.

Kontaktinformation
Sanistål
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf:+45 96 30 60 00
Email:   sanistaal@sanistaal.dk