Niels Juel takker af

Efter mere end 20 års samarbejde med Nicolaisen & Larsen A/S, begynder den 70-årige hesteentusiast og maskinsælger Niels Juel nu at drosle ned. Igennem alle årene har Niels varetaget salget af nye og brugte JCB maskiner til Nicolaisen & Larsens A/S´ kunder i entreprenørsegmentet. Fremadrettet vil salget til dette segment blive varetaget alene af distriktschef Allan Bechfeldt, som i forvejen er i Nicolaisen & Larsen A/S regi som konsulent for landbrugssegmentet.

 

For Niels’ efterfølger, Allan Bechfeldt, bliver den spændende udfordring først og fremmest at videreføre den personlige service Niels har ydet gennem alle årene, men også at fortsætte den vækst som har været med til at sætte Nicolaisen & Larsen A/S og JCB på landkortet som kundernes foretrukne leverandør.

 

”Man kan kun have respekt for de resultater, som Niels har skabt gennem årene. Vores ambition er da også at videreudvikle den kontinuerlige og stabile vækst vi har oplevet de seneste år. En vækst som Niels har været en del af. Et vigtigt parameter i dette har afgjort været et mere målrettet fokus på at sætte kundernes behov i fokus, og derud fra skabe løsninger til dette.  Dette princip mestrer Niels, og er et som skal videreudvikles, så vi fremover bliver endnu bedre til at skabe mere værdi for kunderne gennem vores løsninger og services” udtaler adm. direktør Morten Krusborg.

Nicolaisen & Larsen A/S vil gerne takke Niels for et godt samarbejde igennem de mange år og ønsker Niels et godt og langt otium.  

Kontaktinformation

  • Reesink Construction A/S
  • Holmegade 58, 6990, Ulfborg
  • Tlf: 70 10 12 14
  • Web: https://www.jcb.dk/
  • Email : jcb@jcb.dk