B

Hjallerup Rideklub får ny hjælp til hverdagen

Hjallerup Rideklub, beliggende i Nordjylland, stod over for en udfordring. De havde længe ønsket at forbedre deres faciliteter samt at gøre det lettere for personalet at vedligeholde ridebanerne og staldene året rundt. Efter omhyggelig overvejelse stod det klart, at en JCB 403 minilæsser var det rigtige valg for rideklubben.

Beslutningen om at investere i denne minilæsser var baseret på flere faktorer. For det første var kabinen en afgørende egenskab, da maskinen skal køre i alt slags vejr. Ved kabinen var det især den lave frihøjde, der var en vigtig faktor, da den skal kunne køre ind i hesteboksene. Det har den stærke JCB 403 mulighed for med dens højde på kun 220 cm.

En anden afgørende faktor er ”fasterkobling”, der gør det let for personalet at tilslutte forskellige redskaber. Hjallerup Rideklub ønskede en alsidig maskine, der kunne håndtere forskellige opgaver såsom at flytte halm med gafler, rense stier med en kost samt flytte materialer med en skovl. Fasterkoblingen gjorde det nemt for alle at skifte mellem disse redskaber uden besvær.

Valget af JCB 403 blev også begrundet i maskinens imponerende brydestyrke og stabilitet. Disse egenskaber var afgørende, især når man arbejder med tunge materialer og ujævnt terræn omkring rideklubbens område.

Ønsker du dig en minilæsser i julegave? Så har vi et stort udvalg af JCB minilæssere på lager. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktinformation

  • Reesink Construction A/S
  • Holmegade 58, 6990, Ulfborg
  • Tlf: 70 10 12 14
  • Web: https://www.jcb.dk/
  • Email : jcb@jcb.dk