Guldkampagne - Garanti

Gul(d) kampagne – Udvidet garanti og finansieringsrente fra 1,99% ved køb i september og oktober.

Udvidet garanti

En af de mest iøjnefaldende aspekter af Reesink Construction Gul(d) kampagne er den udvidede garanti på deres JCB minigravere fra 1 til 10 ton. Mens standardgarantien normalt dækker maskinerne i ét år, har Reesink Construction besluttet at tredoble denne periode til hele tre år. Dette træk afspejler tillid til maskinens kvalitet og holdbarhed, samtidig med at det giver kunderne en større følelse af tryghed.

Minigravere er hjertet i mange projekter, især når det kommer til mindre opgaver eller trange arbejdsområder. Den udvidede garanti er gældende for JCB minigravere fra 1 til 10 ton ved køb i september og oktober.  

Lav finansieringsrente

Ud over den udvidede garanti omfatter Reesink Constructions Gul(d) kampagne også en lav leasingrente på JCB minigravere. Måske markeds billigste rente. Dette giver mulighed for at erhverve maskinen uden at skulle binde en stor del af sin kapital. Med en skarp leasingrente kan virksomheder drage fordel af en fleksibel finansieringsløsning, der passer til deres budget og behov.

Den finansielle leasing starter fra 1,99% fra 36 måneder. Ønsker du en snak om mulighederne for køb af minigraver fra 1 til 10 ton med 3 års garanti? Finansieringen der tilbydes, er valgfri. Det vil sige at ønsker man selv at finansiere sin maskine, vil der stadig være mulighed for udvidet garanti ved køb af fabriksny JCB minigraver.  

Vi har naturligvis maskiner på lager der omfatter denne kampagne til omgående levering.

 

Overstående kampagner gælder følgende modeller: 18Z-1, 19C-1, 19C-1E, 8025 ZTS, 8026 CTS, 35Z-1, 36C-1, 50Z-2, 56Z-2, 60C-2, 85Z-2, 86C-2, 90Z-2, 100C-2. Det vil sige gravemaskiner fra 1.800 kg. til 10 ton.

Alle de omtalte maskiner kan ses her: https://jcb.dk/katalog/entreprenoermaskiner/minigraver/

 

Guldkampagne - Garanti

Kontaktinformation

  • Reesink Construction A/S
  • Holmegade 58, 6990, Ulfborg
  • Tlf: 70 10 12 14
  • Web: https://www.jcb.dk/
  • Email : jcb@jcb.dk