IMG_0300

En demo, og så var Johnny solgt

 

Recycling Danmark ApS har netop taget en fabriksny JCB 457 gummihjulslæsser i brug. Nu indgår den et af de tre maskinsæt, der nedknuser tonsvis af materialer til genbrug.

 

”Lad os prøve maskinen, og så ser vi”. Sådan sagde ejerleder Johnny Steenberg fra Recycling Danmark, da han i et stykke tid havde haft dialog med sælgeren fra Reesink. Og sådan blev det, og Johnny og maskinen var solgt.

 

Recycling Danmark oparbejder materiale som for eksempel beton fra nedrivninger, affaldsbeton fra betonfabrikker, sanitet, natursten fra grusgrave og andet, og som noget specielt også glas fra Holmegaard glasværk. Den nye JCB 457 passer godt til behovet med sin maskinkraft, løftehøjde og kapacitet i skovlen. En serviceaftale sikrer ro og budgetterbarhed omkring vedligeholdelse.

 

Derudover rummer den en række brugerfordele, som er vigtige, når man sidder i førersædet i op til 10 timer om dagen. Betjeningen af de mest brugte funktioner sker via klaver, som skåner maskinførerens håndled og fingre og dermed giver mindre fysisk belastning. Johnny Steenberg fremhæver også det gode udsyn fra kabinen, som skyldes, at løftecylindrene sidder placeret ude i siden i stedet for midt på læssearmen.

 

Du kan læse mere om JCB gummihjulslæsserne her og du kan læse hele kundecasen omkring Recycling Danmark her. 

Kontaktinformation

  • Reesink Construction A/S
  • Holmegade 58, 6990, Ulfborg
  • Tlf: 70 10 12 14
  • Web: https://www.jcb.dk/
  • Email : jcb@jcb.dk