IMG_3494

Den nye Teletruk hos Hinnerup Fjernvarme: Lille, snild og lækker

1707465106-2af-IMG_3482
 
Produktionsleder Jesper Johnsen roser den nye Teletruk, som Reesink A/S har leveret til Hinnerup Fjernvarme. Her sørger den for at læsse 800 halmballer af hver dag, så fjernvarmeværket har brændsel til at producere varme til værket omkring 5.000 aftagere. Han kalder den lille, snild og lækker – og dermed menes, at den nemt kommer omkring, er effektiv og har en høj grad af komfort for den maskinfører, der hver dag tilbringer mange timer i førerkabinen.
 
Teletruk’en kombinerer en traditionel truck med en teleskoplæsser, idet den har en teleskopbom, så den både kan løfte opad og fremad. Det giver lang rækkevidde, så et lastvognstræk kan tømmes fra én side – resultatet er høj effektivitet. Samtidig har Teletruk’en en lille venderadius, så den kan komme fleksibelt rundt i hallen, hvor den kører.
 
Kabinen har lav indstigningshøjde og er blandt andet forsynet med et specialdesignet joystick, hvor funktionerne er tilpasset de konkrete opgaver. Alt sammen til glæde for maskinføreren, der får en lettere arbejdsdag med en høj grad af komfort.
 
Læs mere om hvordan Hinnerup Fjernvarme bruger maskinen her: https://jcb.dk/kundecase-hinnerup-fjernvarme/

Kontaktinformation

  • Reesink Construction A/S
  • Holmegade 58, 6990, Ulfborg
  • Tlf: 70 10 12 14
  • Web: https://www.jcb.dk/
  • Email : jcb@jcb.dk