5 stk nye JCB Rendegravere til Munck Forsyningsledninger A/S

I weekenden blev de første 2 af 5 nye JCB 3CX rendegravere overleveret til Munck Forsyningsledninger A/S. Maskinerne blev gennemgået sammen med maskinførerne fra Munck, ligesom der blev foretaget småjusteringer således at maskinerne er personligt tilpasset hver enkelt maskinfører.

Alle 5 maskiner er monteret med Engcon tiltrotator på gravearmen og med Lausø Dobbelt Command styring samt Webasto kabinevarmere, 240 V konvertere, start-stop funktion, ekstra olieudtag på forarm, LED arbejdslys og meget mere. Nicolaisen & Larsen A/S er glade for at kunne hjælpe Munck Forsyningsledninger A/S med at opbygge så kundetilpassede maskiner som der her er tale om.

De 5 maskiner vil snart være at se på arbejde for Munck Forsyningsledninger A/S rundt om i landet. Nicolaisen & Larsen A/S ønsker kunden et stort tillykke med de nye JCB maskiner.

Er du interesseret i at høre hvad Nicolaisen & Larsen kan gøre for netop dine ønsker til en Entreprenør eller landbrugsmaskine, så kontakt en af vore Distriktschefer via dette link https://www.jcb.dk/kontakt/

Kontaktinformation

  • Reesink Construction A/S
  • Holmegade 58, 6990, Ulfborg
  • Tlf: 70 10 12 14
  • Web: https://www.jcb.dk/
  • Email : jcb@jcb.dk