ravendo

Ravendo A/S styrker produktionsteamet

 

Som et led i generationsskifte er Ravendos produktionsteam indenfor de sidste fem måneder blevet udvidet og styrket med ikke mindre end to nyansættelser.

 

Da direktørduoen og søskendeparret Signe Giandrup og Tobias G. Nielsen overtog familievirksomheden for 2 år siden efter deres far, blev der sammen med en professionel bestyrelse hurtigt iværksat en plan for at sikre en god og respektfuld overgang i produktionsteamet. Det er denne generationsskifte-proces, der er taget hul på nu.

 

”Vi har flere betroede medarbejdere, der har været ansat gennem 25-40 år. De er værdifulde medarbejdere med værdifuld viden, og de kender virksomheden som deres egen bukselomme. Men vi er godt klar over, at vi ikke kan beholde dem for evigt. De skal have lov at nyde deres pension, når den tid engang kommer, så for at sikre den bedste og mest ansvarlige overgang i produktionen, har vi allerede nu igangsat et generationsskifte i produktionen,” udtaler Ravendos direktør og HR chef Signe Giandrup.

 

Allerede 1. december trak Ravendos nye produktionsassistent Mathias Priess i arbejdstøjet i en nyoprettet jobfunktion, hvor han indgår i teamet omkring produktionsplanlægning og fungerer som bindeled mellem produktion og salgsafdeling.

 

Og 1. april bød Ravendo A/S velkommen til produktionschef Michael Sørensen, der nu har ansvaret for optimering af planlægning, produktion og lager - og med det også ansvaret for 30 medarbejdere.

 

  • Vi glæder os over, at vi har fået to stærke kompetencer ind i virksomheden. Vi har ansat Mathias, der altid bevarer det kølige overblik, når vi har rygende travlt. En kompetence han har taget med sig fra en stilling som grafiker med produktionsansvar. Michael har det rette mix af selv at have stået ved maskinerne og have været leder for en større produktion med personaleansvar for 60 medarbejdere. Både Michael og Mathias er rigtigt stærke at få ind i vores produktionsteam, udtaler administrerende direktør Tobias G. Nielsen om de to nyansatte hos Ravendo A/S.

 

Med ansættelsen af Mathias og Michael har Ravendo A/S således taget næste spadestik ifht. generationsskifte i produktionen. Med de to nye skud på stammen har Ravendo A/S 46 ansatte fordelt på lager, produktion, værksted, salg og administration. Fra adressen i Viborg produceres alt fra trillebøre, sækkevogne samt lagervogne og transportvogne i manuelle og eldrevne varianter.

 

Kontaktinformation