141450-håndværker-miljø

Ravendo A/S er også med på byggebranchens største fagmesse i Fredericia!

 

I marts tager Ravendo A/S turen fra Viborg til Fredericia for at udstille på BYGGERI ’23 – Skandinaviens store fagmesse for byggebranchen.

 

-Udover at det er en spændende stor messe, hvor vi kan fremvise alle vores produkter, kan vi her møde en masse nye kunder og pleje vores eksisterende samarbejder og netværk under samme tag, fortæller direktør Tobias G. Nielsen. 

 

Med sig til Fredericia bringer Ravendo A/S et større udvalg af trillebøre, sækkevogne, industrivogne og andre kvalitetsprodukter, der i høj grad efterspørges af byggebranchen pga. den gode danske kvalitet.

 

-Et produkt, som er meget relevant i tiden, er vores affaldssorteringsstativ med klistermærker, som er en fleksibel og enkel løsning til affaldssortering på byggepladsen eller værkstedet. Her har du plads til 6 af de store affaldssække, der giver rig mulighed for sortere affaldet korrekt, inden det kommer på genbrugsstationen, siger Tobias G. Nielsen. 

 

-To andre produkter, som vi har oplevet stor opmærksomhed omkring er vores nye fliselæggervogn og værktøjsskab. Værktøjsskabet er en solid sag med virkelig god plads til både håndværktøj og maskiner. Den kan aflåses med hængelås og er – som størstedelen af Ravendos andre produkter – også udstyret med hjul, så den nemt kan flyttes hen, hvor den skal bruges. Fliselæggervognen har set dagens lys efter et antal stigende forespørgsler på en højkvalitetsvogn til lægning af fliser. Så den sørger vi selvfølgelig også for at præsentere i Fredericia, fortæller Tobias G. Nielsen.

 

Ravendo A/S er at finde på BYGGERI ’23 alle dage fra 21.-24. marts på stand E-6920 og er klar til at demonstrere både nye og gamle solide kvalitetsklassikere.

 

Ravendo A/S hører hjemme i Viborg. Her ligger virksomhedens produktion i den 10.000 m2 store maskinpark sammen med lager, salg og administration, og den samlende og centrale placering midt i Jylland sikrer en stor fordel i såvel høj kvalitet som hurtig levering, og giver virksomheden en høj fleksibilitet, når der efterspørges specialprodukter.

 

 

Kontaktinformation