ramudden-nyhed-uge-39-786

Urban barrier sætter en ny standard inden for segmentet af trafikværn til benyttelse i byområder

Urban Barrier designet til at forhindre ulykker og beskytte fodgængere og cyklister, der passerer i nærheden af igangværende vejarbejder. Trafikværnet er udviklet til brug i byområder hvor kravene er store til sikkerheden og arbejdsmiljøet.

Urban Barrier er et unikt produkt, som muliggør hurtig og nem montering af trafikværnet takket være dens patenteret sammenkobling. Urban Barrier reducerer arbejdsbredden sammenlignet med traditionelle byggepladshegn og trafikværn, hvilket giver mere plads til fodgængere og cyklister til at passere arbejdsstedet. Urban Barrierer testet i overensstemmelse med EN-1317 og er godkendt i kapacitetsklasse T1.

 

Urban Barrier er udstyret med et nyt patentanmeldt og designbeskyttet sammenkobling, der gør det nemt og sikkert at forbinde trafikværnene. Den innovative kobling tillader vinkler på op til 105° i det vandrette plan og op til 6° i det lodrette plan.

 

ramudden-nyhed-uge-39-786-1

 

Fra i år er Ramudden Urban Barrier også blevet opgraderet med Safety Net som standard, et net, der forhindrer adgang gennem bommen. Og det nye GC-hegn monteret på Trafikbarrieren giver også højkvalitetsbeskyttelse til fodgængere og cyklister i udsatte bymiljøer.

 

- Arbejdsbredde: W6 (1,9 m).

- Minimum installationslængde: 72 m

- Design beskyttet i Sverige/EU, patentanmeldt.

- Stiv stålkonstruktion med betonballast.

- Skal ikke forankres hvis opsat i minimum installationslængde

- Galvaniseret.

- Vægt: 435 kg.

 

ramudden-nyhed-uge-39-786-2

 

Montagen af Urban Barrier er let, man placere dem blot således at koblingen låser i hinanden. Koblingen roterer frit rundt om UrbanBarriers toprør, så de kan placeres i enhver vinkel op til 105°.

 

SAFETY NET

UrbanBarrier kan monteres med Safety Net som er skånsom for cyklister ved påkørsel, uden skarpe kanter eller løse dele. Der er ingen vægte eller fødder, der stikker ud mod trafikken, og derved minimeres risikoen for, at folk snubler. Nettet er tydeligt synligt takket være dets kontrasterende gule farve.

Samlet højde ved montering på trafikbarrieren: Lavt Safety Net 1.650 mm, Højt Safety Net 2.350 mm.

Læs mere om RAMUDDEN Urban Barrier her

 

Kontaktinformation

  • Ramudden
  • Øst: Finervej 7, 4621 Gadstrup, Vest: Industrivej 2, 7000 Fredericia,
  • Tlf: 70 44 43 94
  • Web: https://ramudden-vejsikring.dk/
  • Email : mail@ramudden.dk