<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Indretning skaber v rdi i m det med kunden
Indretning skaber værdi i mødet med kunden

Annonce

Indretning skaber værdi i mødet med kunden

 

Proudlypresent arbejder med virksomheders indretning af eksempelvis showroom, mødelokale, messestand, reception osv. Hvor man ved hjælp af indretningen kan give det rigtige indtryk og få en bedre dialog med sine kunder.

 

Tekst af Mikkel Weber Sandahl

 

Jette Danholm Kristiansen og Christina Widholm etablerede i 2014 Proudlypresent med det formål at skabe indretningsløsninger, der understøtter virksomhedens brand og kultur, og som i sidste ende kan aflæses på virksomhedernes bundlinje. De har en baggrund som henholdsvis tekstildesigner og indretningsarkitekt hos bl.a. gardinproducenten Faber i Odense, og den konkrete erfaring internt i en virksomhed hjælper dem meget i dialogen med kunder.

 

- Vi er meget bevidste om, at når man taler om design og indretning, så er det en lidt ”fluffy” verden med mange akademiske vendinger, hvor folk ikke altid kan forstå værdien i arbejdet før bagefter. Men vi er meget nede på jorden at tale med, og da Christina og jeg er vant til at fungere inden for en virksomhed, så er det naturligt at koble markedsføring og salg til vores arbejde. Det ligger på vores rygrad, at indretningen skal underbygge processer, som i sidste ende er med til at skabe salg, siger Jette Danholm Kristiansen og fortæller, at når Proudlypresent først har haft et samarbejde med en kunde, så vender de ofte tilbage med nye projekter.

 

Proudlypresent har lavet indretningsløsninger for virksomheder Deko, Enemærke & Petersen, Nilfisk og Unidrain.


 

Med rummet som redskab

Indretning sender et vigtigt signal i forhold til at styrke virksomhedernes brand og kultur, og Proudlypresents kunder er typisk virksomheder, der vokser eller er i gang med en udvikling og har brug for at få nye øjne på den proces. Virksomhederne starter ofte med at ønske hjælp til at forandre de udadvendte funktioner, der hvor de møder deres kunder, f.eks. messestand, showroom, reception, mødelokaler osv.

 

På VVS’17 messen stod Proudlypresent for Unidrains messestand. En spændende opgave, hvor Unidrain skulle præsentere en ny accessory serie og ønskede at nedtone den tekniske side af deres løsninger til fordel for et mere inviterende, livsstilsagtigt udtryk. Christina Widholm fortæller:

 

 - Med messestanden ønskede vi at give en visuel oplevelse, hvor Unidrain får iscenesat deres produkter bedst muligt. Vi prøver altid at rykke vores kunder, og med arbejdsmottoet ”Afløb som tilløbsstykke!”, så har vi flyttet lidt på den hidtidige balance mellem det tekniske og det visuelle, hvilket de har været superglade for.

 

”Vi arbejder med de 3F’er”

En af Proudlypresents første opgaver var for Entreprenørvirksomheden Enemærke og Petersen der fik hjælp til at lave en levende fortælling i deres Byggefabrik, så fabrikken både fungerer som et Living showroom og udviklingsværksted for præfabrikation af facadeelementer til for eksempel boligrenovering. Det var her begrebet de 3F’er blev til, da Proudlypresent skulle præsentere sig for håndværkerne var det sjovt, at Fortælling, Form og Funktion blev til de 3F.

Læs mere om Indretning

 

Indretning er et værktøj – vi placerer ikke bare møbler

For Nilfisk har Proudlypresent tegnet en ny reception og arbejdet med atmosfære og identitet i de eksterne områder via grafik og farvesætning. Ombygningen var blevet dyr, og Nilfisk havde møblerne med fra deres gamle domicil. Resultatet blev så godt, at samarbejdet er fortsat. Nu arbejder Proudlypresent videre for Nilfisk og er ved at tegne et nyt showroom og hjælper med indretning af Produkt management og Marketing. Vi oplever desværre ofte at virksomhederne bruger hele det afsatte budget til bygningen og glemmer hvor stor betydning det har at indretningen afspejler virksomhedens identitet og kultur.

 

Positive sideeffekter

De fleste opgaver, Proudlypresent løser, får ofte nogle positive sideeffekter. F.eks. hos Enemærke & Petersen, hvor det blev tydeligt for medarbejderne på byggefabrikken, at de rent faktisk var med til at sælge en opgave, når der var besøg. De begyndte undervejs i projektet selv at rydde op, så byggefabrikken fremstod pæn og ordentlig. Samtidig blev de røde huse, der byder velkommen til byggefabrikken, et nyt vartegn og bruges i dag også som velkomst til nye medarbejdere i trykte materialer.

 

Hos Nilfisk bruger man nu aktivt konference- og mødelokaler, også når der kommer internationalt besøg, hvor de før lejede lokaler ude i byen. Her kan arbejdet med sin indretning på flere områder måles – også på bundlinjen.

 

Proudlypresent
...

Proudlypresent

Vi sætter de fysiske rammer i spil og skaber rum med identitet, rum der understøtter forskellige arbejdsmetoder og rum der giver et godt arbejdsmiljø.
Vi udvikler rum der styrker dialogen mellem mennesker.
Vi arbejder fra idé- og konceptudvikling til færdig leveret opgave.

Kontaktinformation
Proudlypresent ApS
Blankavej 18 st th
2500 Valby
Tlf:50 89 89 55
Web:
Email:   info@proudlypresent.dk