12333

Plast Solutions har indgået samarbejde med Nordisk Plast

 

Formålet er at genanvende alle restmaterialer og mindske mæng[1]den af affald fra installationer og rørføring ude på byggepladsen og ligeledes i produktionen hos Plast Solutions

 

Nordisk Plast er en dansk leverandør af plader, stænger og rør i alverdens plasttyper, og har været på markedet i mere end 30 år. Virksomheden har altid haft fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed, og derfor er samarbejdet med bl.a. Plast Solutions en naturlig forlængelse af deres strategi.

 

Plast Solutions er en virksomhed, som specialiserer sig i at bygge komplette plastløsninger til alle former for industrielle anlæg bl.a. akvakultur- og biogasanlæg, som er to vigtige led i fremtidens forsyningskilder indenfor fødevarer og energi.

 

123  1111

 

Når økonomi og innovativeløsninger går hånd i hånd.

 

Plast Solutions er blandt de førende i Danmark på området og arbejder konstant på at udvikle nye og innovative løsninger, som kan hjælpe med at mindske affaldsmængden og skabe en mere bæredygtig fremtid. Samarbejdet mellem de to virksomheder går ud på, at Plast Solutions samler alle restmaterialer fra både værksted og ude på byggepladserne, hvor Nordisk Plast står for at få sendt resterne til genanvendelse, så de kan indgå i ny produktion af plast. På den måde undgår Plast Solutions at sende affaldsmaterialer til deponi eller forbrænding.

 

Samarbejdet mellem Plast Solutions og Nordisk Plast er et fremragende eksempel på, hvordan virksomheder kan samarbejde med henblik på at skabe en mere bæredygtig fremtid. Samarbejdet er en win-win situation for alle involverede parter, idet det ikke blot bidrager til at fremme miljøvenlige initiativer, men også sikrer økonomiske fordele. Plast Solutions og deres kunder opnår besparelser på ressourcer og affaldshåndtering, mens Nordisk Plast og deres partnere bidrager til en mere professionel og miljørigtig materialecyklus. Dette giver kunderne mulighed for at anskaffe mere innovative og bæredygtige råvarer fremover.