123 123333

Fornyelse af betonbrønde med PE-plast

 

Fornyelse eller tætning af gamle betonbrønde med PE-plast kan være en god måde at spare penge og samtidig bidrage til reduktionen af CO2-udledningen.

 

Gamle utætte brønde kan være en omkostningsfuld affære både økonomisk og miljømæssigt. Det kan forårsage alvorlige sundheds og miljøproblemer, hvis den utætte betonbrønd omfatter lækage af forurenende stoffer til jord og grundvand, og især hvis den er placeret i nærheden af en drikkevandskilde.  

 

Men der kan også være flere funktionsmæssige og økonomiske ulemper, ved gamle utætte betonbrønde, som kan omfatte ineffektiv vandopsamling og risiko for oversvømmelse af området, hvor brønden er placeret.

 

Bliv klogere på Plast Solutions her.

 

Generelt kan ældre betonbrønde være en risiko for miljøet, og det er derfor vigtigt af foretage en tætning eller udskiftning af brønden.

 

PE-plast er en mere bæredygtig og effektiv måde at forny eller tætne gamle betonbrønde og reducere CO2-udledningen i processen.

 

PE plast er en mere bæredygtig løsning end traditionelle materialer som epoxy eller polyurethan, da det er langt mere modstandsdygtig overfor kemikalier.

 

PE (Polyethylen) er et stærkt og holdbart materiale med en levetid op til 100 år og så kan det genanvendes og bidrage til den cirkulære økonomi.

 

Afhængigt af betonbrøndens tilstand kan den ofte bevares ved reparation og forlænge dens levetid betydeligt ved at tætne brønden med PE-plast. På den måde kan man få gavn og glæde af PE-plastens mange miljømæssige og økonomiske fordele, selvom man har en gammel betonbrønd. Skal brønden udskiftes kan man med fordel vælge at skifte sin brønd ud til en PE-brønd, hvor der er utallige muligheder for løsninger.

 

På vores værksted hos Plast Solutions bygger vi brønde efter vores kunders ønsker og behov og hjælper med at tænke innovative løsninger til funktion, håndtering og servicering.

 

Kontaktinformation