<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Tre spaendende loesninger til den 5 facade
Phønix Tag Materialer

Annonce

Tre spændende løsninger til den 5. facade

I dette afsnit af Tagkanalen tager vi på en inspirationstur i Århus for at se tre meget forskellige byggerier, hvor arkitekten har valgt at bruge tagløsninger med tagpap eller grønnetage.
1. Generationernes Hus i Aarhus Ø, som forventes at stå færdigt i 2020. Generationernes Hus er et moderne bud på at få flere generationer under samme tag.

2. Valdemars Have som er blevet til et velfungerende boligområde med 124 eventyrlige ejerboliger med smukke tagterrasser, som udnytter den 5. facade.

3. Nabolaget, som blev opført i 2018. Det er 390 kvalitets lejeboliger i Aarhus Nord tæt på uddannelsesinstitutioner og skulle derfor danne de perfekte rammer omkring en travl hverdag og skabe gode forudsætninger for tæt naboskab.


Husk at subscribe til Tagkanalen, så du ikke går glip af nye afsnit 👉 
http://www.youtube.com/channel/UCQMGR...

På Tagkanalen bliver du klædt på med viden om, hvordan du som arkitekt eller bygherre træffer et sikkert og langsigtet valg med tagpap til byggeriet.

Find mere inspiration på: 
https://www.phonixtagmaterialer.dk/in...

Find guides til både projektering, udførelse, anvendelse og produktvalg i PTM-anvisningerne: 
https://www.phonixtagmaterialer.dk/pt...
Kontaktinformation
Phønix Tag Materialer
Vester Allé 1
6600 Vejen
Tlf:79 96 21 21
Email:   info@phonixtagmaterialer.dk