Erfaringsbelagte veje

Annonce

Erfaringsbelagte veje

1939 var året, hvor en ny danskfunderet belægningsentreprenør blev grundlagt. Med en vision om at tilbyde branchens højeste kvalitet, bredeste sortiment og dygtigste fagfolk skulle Pankas A/S bane vejen for en ny måde at tænke asfalt.

 

Tekst af Elias Inceer

 

Danskejede Pankas A/S har som entreprenør, leverandør og asfaltproducent gennem 75 år udført belægningsentrepriser i Nord- og Østeuropa og har opnået anerkendelse som en af de førende inden for fremstilling af asfaltmaterialer og asfaltbelægninger.

 

Kvalitet hele vejen

Grundstenen for Pankas udvikling gennem trekvart århundrede handler ifølge teknisk direktør Poul Henning Jensen om en bestandig produktudvikling og konsekvent levering af højeste kvalitet:

 

- Vores produkter lever op til markedets højeste kvalitetsstandarder ligesom de er CE-mærkede og dermed underlagt minutiøs kvalitetskontrol på vores eget laboratorie- og teknologicenter. Pankas’ slidstærke belægningsløsninger er baseret på de bedste råvarer og altid udlagt af erfarne asfalthold.

 

Tænker i nye baner

Pankas har konstant fokus på produktudvikling- og tilpasning. Med base i et tværgående og velfungerende samarbejde mellem produktions-, salgs og entrepriseafdelingerne, tilbyder Pankas markedets bredeste produktportefølje indeholdende alle former for asfaltbelægninger herunder specialbelægninger til eksempelvis havne- og industriarealer.

 

Endvidere udføres en række miljøvenlige teknologier som for eksempel remix hvor asfalten genbruges direkte ude på vejen. Via datterselskaberne DOB og Sjællands Emulsionsfabrik er Pankas ligeledes aktive inden for overfladebehandling samt produktion af bitumenemulsioner og modificeret bitumen.

 

- Vores kapacitet og erfaring fra ind- og udland gør, at vi udviklingsmæssigt kan trække på hinanden i hele koncernen for at frembringe nye og bæredygtige produkter og løsninger.

 

Eksempelvis er vi Tysklands største producent af bitumenemulsion og blandt de største aktører inden for remix og koldrecycling af asfaltbelægninger i Østeuropa, afslutter Poul Henning Jensen.

Kontaktinformation
Pankas A/S
Rundforbivej 34
2950 Vedbæk
Tlf:45650300
Email:  
Erfaringsbelagte-veje
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555