Billed 1

Høj isoleringsevne og trykstyrke med gulvisolering fra PANELBYG

Vidste du at PIR isolering også kan anvendes som gulvisolering? PIR isolering har nemlig en fremragende isoleringsevne samt stor trykstyrke.

 

Isoleringsplader af stift PIR er den mest anvendte polyuretan-isolering i byggeriet. Pladerne anvendes til vægge, gulve og tage, bag regn-skærme og under tagudhæng. Oftest er de belagt med en flerlags aluminiumfolie, men beklædning af papir, kork, bitumen, glasfleece og gipsplader findes også.

 

Billed 2

 

Læs også: Tænk bæredygtigt med PIR / PUR Skumisolering til hele byggeriet

 

Fordele ved Polyurethan.

Med lambda-værdier ned til 0,022 W/m·K kan der opnås samme isoleringsevne med et tyndere lag isolering. Dermed lægger man vægt på mottoet hos PANELBYG: Isolering skal ikke fylde mere end hvad der er absolut nødvendigt.

 

PUR/PIR isoleringsplader optager endvidere ikke vand. Dette betyder at byggeriet ikke behøver afdækning undervejs og at isoleringsevenen ikke forringes over tid.

 

PIR kan som materiale være med til at sikre store besparelser pga. dets energieffektivitet per areal, samtidig med at det udleder mindre CO2 end traditionelle isoleringsmaterialer under dets fremstilling.

 

  • Hulmursisolering

  • Indvendig isolering med gips

  • Facadeisolering

  • Gulvisolering

  • Tagisolering

 

Billed 3_1600