IMG_20230419_090741 (002)

Fremragende isoleringsevne med Eurowall PIR-hulmursisolering

 

Panelbyg leverer hulmursisolering med høj isoleringsværdi, λD = 0,022 W/mK som reducerer isoleringstykkelsen og dermed vægtykkelsen. Dette betyder flere m² i huset, mere lysindfald ved vinduer og flotte slanke vægge.

 

Panelbyg har leveret PIR Eurowall hulmursisolering til et stort igangværende parcelhus byggeri i Ringkøbing.

 

 

IMG_20230419_090812

 

 

Eurowall er fugtresistent og deformerer ikke, og derved bevares dimension, stabilitet og isoleringsværdi. Hulmursisoleringens lette vægt og praktiske formater sikrer en nem og hurtig montage. Oveni har Eurowall op til 70 % bedre isoleringsevne i forhold til traditionel isolering, og der opnås en mere lufttæt isolering uden kuldebroer.

 

SLANKE VÆGKONSTRUKTIONER OG NEM MONTAGE

Man kan gå ned i vægtykkelse ved at bruge PIR isoleringen fra Panelbyg, de smallere vægge giver et pænere helhedsudtryk, og så lukkes der simpelthen mere lys ind gennem vinduerne p.g.a. de slanke false. Eurowall er nemt at montere, og da det er fugtresistent reduceres risikoen for fugtskader.

 

HØJ ISOLERINGSVÆRDI OG REDUCERING AF MATERIALEFORBRUG

Eurowall isolering med fer/not systemet på pladens fire kanter giver en god lufttæt isolering uden kuldebroer. Det smarte med Eurowall, som Panelbyg leverer, er at isoleringsværdien er høj, og at det kræver en noget mindre mængde. Ved at reducere isoleringstykkelse, kan der også reduceres på brugen af andre materialer, og dermed medvirke til en samlet reducering af materialeforbruget på hele byggeriet.

 

 

IMG_20230419_091134

 

 

Skal vi hjælpe dig med dit næste byggeprojekt?

 

Kontakt os på tlf. nr. 8832 1770 eller mail info@panelbyg.dk