<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ordrestyring.dk lancerer nyt intelligent system
Ordrestyring.dk

Annonce

Ordrestyring.dk lancerer nyt intelligent system

Ordrestyring.dk er netop gået i luften med en helt ny og datadrevet IT-platform, der i endnu højere grad end den første version fra 2011, er gearet til at effektivisere håndværkernes hverdag og omfavne nye faggrupper.

 

- Vi mærker en digitaliseringsparathed blandt håndværkerne, der er større end nogensinde. Og med den travlhed der er i byggeriet i øjeblikket, så er det vigtigere end nogensinde at vi tilpasser os deres hverdag. Derfor har vi taget 7 års erfaring og feedback og bygget et helt nyt Ordrestyring system fra bunden siger Tommy Hahn Sørensen, CEO hos Ordrestyring.dk.


Med den nye timesagsstyrings-platform er håndværksvirksomhederne fremtidssikret i forhold nye digitale muligheder.

- Vores nye version 3.0 er født endnu mere digital og leverer en endnu bedre brugeroplevelse end den tidligere version. Vi har yderligere optimeret og forenklet onboarding mulighederne, så virksomhederne i langt nemmere grad selv kan starte op, og når det passer dem. Det er de yngre generationer, der i stigende grad tager over, og mange er altså klar til selv at starte timesags-motoren, og det giver jo også os selv effektiviseringsgevinster, siger Tommy Hahn Sørensen, som dog fortsat stiller mandskab til rådighed til de kunder som ønsker det i deres onboarding.


Læs også: Ordrestyring.dk: Håndværkerbranchens Momondo giver massive besparelser


Med den nye platform i luften allerede her i starten af 2019 er der ifølge direktøren lagt op til en vækst, der fortsætter med uformindsket styrke. Ordrestyring forventer nemlig igen i år en flot vækst, således at flere end 15.000 brugere fordelt på flere end 2000 virksomheder er koblet på, ved udgangen af 2019.

- Systemet er nu langt mere intuitivt, det er født til at integrere endnu mere smidigt med andre systemer f.eks. økonomiprogrammer, lønprogrammer, bookingsystem mm., og samtidig er det nu blevet en langt mere datadrevet platform, forklarer Tommy Hahn Sørensen.

Oplev det nye system på egen hånd på VVS´19. Man kan finde Ordrestyring.dk på stand C-4539.

 

Kontaktinformation
Ordrestyring.dk
Bygmestervej 5
2400 København NV
Tlf:7027 3525
Email:   salg@ordrestyring.dk
Ordrestyring-dk