<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Vi er stolte over at vi i aar kan fejre ikke faerre end 3 jubilaeer hos Munters A S
Munters

Annonce

Vi er stolte over at vi i år kan fejre ikke færre end 3 jubilæer hos Munters A/S

ERFARING  er altafgørende, når man arbejder med komplekse klimaløsninger. Hos Munters A/S har vi medarbejdere med lang og stor erfaring, som bl.a. hele tiden udvides gennem tæt samarbejde og erfaringsudveksling  med kollegaer over hele verden. I år kan vi hos Munters A/S fejre både 10-, 20-, og 30- års jubilæum, og ikke uden stolthed.

 

Jette Rosenmeyer Poulsen,  Sales Support/Order  Administration, har 10-års jubilæum og holder til daglig styr på kundeordrer, herunder bestilling, fragt og fakturering.

 

Hans-Henrik Thomsen,  Senior Area Sales Manager, kan fejre 20-års jubilæum. Hans-Henrik har bl.a. ansvar for salg af luftbehandlingsløsninger til pharmaceutisk industri og for salget af tørrerumsløsninger til daginstitutioner, firmadomiciler, forsvaret, boligforeninger etc.

 

Annamarrie Lennings, Area Sales Manager, fejrer 30-års jubilæum, og har ansvaret for salg af luftbehandlingsløsninger bl.a. til fødevareindustrien, museer, vand- og kraft/varmeværker.

 

Vi glæder os til at kunne invitere til reception, når covid-19 situationen igen tillader det!

Kontaktinformation
Munters
Ryttermarken 2A
3520 Farum
Tlf:44 95 33 55
Email:   info@munters.dk