AT_Product_Flexline

Munters lancerer egne dampbefugtere

Munters A/S har igennem 40 år været mest kendt for at være den suverænt største leverandør af affugtningsløsninger. Nu lancerer de deres egne evaporative befugtere med stor fleksibilitet. Til indbygning i både nye og eksisterende ventilationsanlæg samt procesanlæg.

 

På det danske marked har Munters A/S igennem 40 år været mest kendt for at være den suverænt største leverandør af affugtningsløsninger. Evaporative befugtningsløsninger har dog også været en del af produktsortimentet, men nu udbygges udbuddet af befugtningsløsninger med 2 dampbefugterserier:

 

- Flexline for komfortbefugtning

- Flexline Plus &Process til brug i procesindustrien

 

Dampbefugterne kan benyttes med almindeligt brugsvand eller med vandbehandlet vand, afhængigt af applikationen. Dampbefugterne kan indbygges i nye ventilationsanlæg, eksisterende ventilationsanlæg eller procesanlæg. Flexline serierne er udført i rustfrit stål og med genanvendelig dampcylinder som standard, designet med høj kvalitet og lang levetid for øje.

 

Befugterne vil dække alle applikationer med behov for dampbefugtning. Typiske anvendelsesområder vil være:

 

- Museer, gallerier, arkiver

- Kirker, historiske bygninger

- Hospitaler

- Kontormiljøer

- Procesindustrien, herunder fødevare-, elektronik- og pharmaceutisk industri

 

Læs også: Munters introducerer Munters Connected Climate® for ComDry

 

Skræddersyet til enhver applikation

Flexline enheden udgør grundelementet i alle konfigurerede anlæg. Takket være de næsten uendelige konfigurationsmuligheder, kan befugteren tilpasses helt præcist til de aktuelle behov og krav til:

 

- Optimering af indendørsklima, både i industrien, kommercielle bygninger, kulturinstitutioner og fritidsfaciliteter

- Helt autonom styring og stabilisering af luftfugtighed i ventilationssystemer i procesindustrien

 

Introduktionen sker samtidig med at Munters har oprustet rent personalemæssigt med erfarne ressourcer, både på salgs- og servicesiden. Således fremstår Munters i dag som den absolut stærkeste udbyder på det danske marked af samlede fugtstyringsløsninger, både hvad angår produkter og viden.