<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Let st rk hurtig og god for ryggen
Let, stærk, hurtig og god for ryggen!

Annonce

Let, stærk, hurtig og god for ryggen!

Lanceringen af den nye letvægtstagsten - B&C 25 - har skabt travlhed hos Monier, hvor man følger kundernes reaktioner med stor interesse.

 

B&C 25 er 40 % lettere end traditionelle betontagsten. Den lave vægt betyder, at B&C 25 kun vejer 25 kg pr. m², hvilket gør denne tagløsning til et yderst attraktivt alternativ til stål og fibercement. Med introduktionen af B&C 25 har de mange tusinde boligejere, der inden for de nærmeste år skal have udskiftet deres tag, mulighed for at få et rigtigt tagstenstag over hovedet.             

 

 

 

Umiddelbare reaktioner fra håndværkerne

Monier har samlet nogle førstehåndsindtryk fra de mange håndværkere, som har set og løftet den nye letvægtstagsten. 

 

Den lavere vægt er det helt store samtaleemne – og det ikke kun fordi, det giver helt nye muligheder i forbindelse med renovering af nedslidte tage med fibercement. Også det forbedrede arbejdsmiljø, som er resultatet af de markant færre tunge løft får smilet frem hos de fleste håndværkere. Kenneth Vestergaard fra Nr. Nissum Tømrer- og Snedkerforretning udtrykker det således:

 

- De seneste dage har jeg oplagt betontagsten, hvilket kan mærkes i hele kroppen – situationen havde været anderledes, hvis vi havde anvendt B&C 25!               

 

Andre umiddelbare reaktioner har været:

 

- Hold da helt op, hvor er den let! Tænk, hvad det kommer til at betyde, når bundterne med tagsten skal fordeles på tagfladen. Slut med tunge, belastende løft, der med tiden sætter sine tydelige spor i hele kroppen. Jeg kan godt forestille mig, at vi kommer til at bruge B&C 25 til mere end tagrenoveringer – netop fordi den er 40 % lettere end traditionelle betontagsten, siger Kenneth Vestergaard, Nr. Nissum Tømrer- og Snedkerforretning.

 

Læs mere om

Tage

 

- Det er en tagsten med stort potentiale. Det er slut med slaskede gorillaarme, når en arbejdsdag er slut. Et kæmpe plus for arbejdsmiljøet. Det bliver ligefrem sjovt at skulle lægge tag med den nye B&C 25, fortæller Thomas Christensen, Thomas’ Byggeservice

 

- Utroligt, at det kan lade sig gøre. Man fornemmer den markante forskel helt tydeligt, når man samtidig løfter B&C 25 og en traditionel B&C betontagsten i hver sin hånd. Ikke nok med at den er lettere, jeg får også en fornemmelse af kvalitet, når jeg holder den i hånden, siger Janus Hauge, Naus Holding ApS

 

- Jeg tror også, at B&C 25 vil blive en stor succes i forbindelse med nybyggeri. Mange vil foretrække netop denne tagløsning pga. den lave vægt, der giver et betydeligt bedre arbejdsmiljø. B&C 25 er også den ideelle løsning i forbindelse med både landbrugs- og industribyggeri, udtaler Henrik Hyldtoft, Tømrer Hyldtoft

Monier

Monier

MONIER er den førende leverandør af tagmaterialer i Norden og Baltikum. Vi har salgskontorer i alle syv lande og produktion i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Estland.

 

Vi kan tilbyde et bredt sortiment af tegl- og betontagsten. MONIER har ca. 300 ansatte i Norden og Baltikum og havde i 2015 en omsætning på 103 millioner Euro.

 

I Danmark har vi ca. 75 ansatte og 2 fabrikker. På Volstrup Teglværk produceres Dantegl vingetagsten og på Hersom Værket produceres B&C betontagsten.

Kontaktinformation
www.monier.dk
Kong Christians Allé 53
9000 Aalborg
Tlf:96 31 61 00
Web:
Email:   tag@monier.com