<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> En ny begyndelse for tagrenovering
En ny begyndelse for tagrenovering

Annonce

En ny begyndelse for tagrenovering

Den tid, hvor taget ikke kunne bære en rigtig tagsten er forbi. Moniers nye B&C 25, der er udviklet med den innovative Aerlox teknologi, har samme gode egenskaber som en almindelig B&C betontagsten – den er blot 40 % lettere.

 

 

Uden at gå på kompromis med styrke, holdbarhed og udseende betyder dette, at B&C 25 kun vejer 25 kg pr. m². Det giver dig, der skal renovere et nedslidt tag med stål eller fibercement helt nye muligheder for at sige JA til et rigtigt tag, der er både smukt og har en lang levetid.  

B&C 25 – let, stærk, hurtig

 

B&C 25 leveres med det samme komplette program af specialsten og tilbehør som almindelige B&C tagsten. Oplægningen er dog blevet hurtigere og markant nemmere med den nye, lette tagsten. Tømrer Martin Sørensen, Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning, er en af de første håndværkere, som har oplagt et tag med B&C 25.

 

 

Læs også

Dorthe Rømø fra Scandinavian Green Roof Association:
Fremtidens urban design indeholder grønne tage

 

 

 

- Da jeg første gang løftede den nye B&C 25 fik jeg noget af en overraskelse. 40 % lettere end en almindelig betontagsten er virkelig meget. Det blev endnu tydeligere, da vi tog fat på at oplægge det første tag. Efter en lang dag på lægterne med mange tunge løft er man normalt godt træt i hele kroppen, men ikke med B&C 25, hvor der skal løftes betydeligt mindre.

 

Positive oplevelser

- Set fra såvel håndværkerens som husejerens synsvinkel er lanceringen af B&C 25 en længe ventet drøm, der går i opfyldelse. I forbindelse med tagrenoveringer, som der er mange af, har jeg ofte måttet skuffe husejere med beskeden om, at deres tagkonstruktion desværre ikke kunne bære et tag med betontagsten. Med B&C 25 kan jeg komme med en anderledes positiv tilkendegivelse – og det glæder jeg mig til, siger Martin Sørensen og slutter af:

 

- På mit eget hus, der er fra 1970’erne, har jeg netop udskiftet det gamle bølgepladetag med B&C 25, hvilket jeg bestemt ikke har fortrudt. Der er nu engang mere stil og elegance over et rigtigt bølget tag med betontagsten.

 

 

Læs også

Dorthe Mathiesen fra Teknologisk Institut:

Innovationskonsortiet "Grøn omstilling af cement- og betonproduktion" skal skabe grundlag for en grøn omstilling af cement- og betonproduktionen i Danmark.

Monier

Monier

MONIER er den førende leverandør af tagmaterialer i Norden og Baltikum. Vi har salgskontorer i alle syv lande og produktion i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Estland.

 

Vi kan tilbyde et bredt sortiment af tegl- og betontagsten. MONIER har ca. 300 ansatte i Norden og Baltikum og havde i 2015 en omsætning på 103 millioner Euro.

 

I Danmark har vi ca. 75 ansatte og 2 fabrikker. På Volstrup Teglværk produceres Dantegl vingetagsten og på Hersom Værket produceres B&C betontagsten.

Kontaktinformation
www.monier.dk
Kong Christians Allé 53
9000 Aalborg
Tlf:96 31 61 00
Web:
Email:   tag@monier.com