<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> B amp C DANFLOCK en billigere og mere effektiv tagl sning
B&C DANFLOCK - en billigere og mere effektiv tagløsning

Annonce

B&C DANFLOCK - en billigere og mere effektiv tagløsning

Der er rigtig mange penge at spare ved valget af en B&C DANFLOCK® tagløsning fra Monier – helt op til 10 %. Det er en tagløsning, der er både nemmere og hurtigere at oplægge, og tid er som bekendt penge! En uvildig prissammenligning konkluderer klart, at B&C DANFLOCK® er en yderst attraktiv tagløsning for dig, der arbejder med tag!   

 

 

B&C DANFLOCK® er den unikke og helt igennem danske tagløsning, der som den eneste kan oplægges uden brug af undertag. Umiddelbart en dyrere tagsten set i sammenligning med f.eks. traditionelle B&C Dobbelt-S betontagsten. Selve oplægningen er dog væsentlig nemmere og langt mere effektiv. Der spares med andre ord masser af tid og penge til indkøb af undertag og andre materialer. Så når regnskabet i sidste ende gøres op, er et B&C DANFLOCK® tag væsentlig billigere. Det er med andre ord en langt bedre forretning for dig at sælge og oplægge et tag med B&C DANFLOCK®.

 

Læs mere om Tage

 

Byggeriets Beregningsservice har udarbejdet en prissammenligning mellem B&C DANFLOCK® og en traditionel tagløsning med B&C Dobbelt-S. Som udgangspunkt er brugt et almindeligt vinkelhus med en taghældning på 30° og en samlet tagflade på 192 m².

 

B&C DANFLOCK® tagsten er dyrere i anskaffelse, men denne merudgift er hurtigt hentet hjem ved de markante besparelser på materialer og den langt nemmere og mere effektive oplægning. Når valget falder på en tagløsning med B&C DANFLOCK® er der ingen udgifter til indkøb af undertag og montering heraf. I sammenligning med en tagløsning med almindelige B&C Dobbelt-S tagsten er både tagfod, skotrende og skorstensinddækning væsentligt nemmere at konstruere. Såvel materiale- som tidsforbrug er mindre. Udgifterne til stilladsleje er også reduceret, da det er hurtigere at oplægge et B&C DANFLOCK® tag.

 

I forhold til en traditionel tagløsning med B&C Dobbelt-S tagsten bruges der ca. 40 % mindre tid på konstruktion og oplægning. Der er helt op til 10 % at spare, hvis vi ser på det konkrete eksempel, ved at vælge en tagløsning med B&C DANFLOCK®. Den største besparelse opnås, hvor der er tale om tagfladen på et vinkelhus. Det skyldes, at der er specielt mange penge og tid at spare på konstruktionen af skotrenden.

 

Og så har vi slet ikke nævnt de mange andre fordele ved et B&C DANFLOCK® tag. Kunden får hurtigere et nyt tag og slipper for eventuelle problemer med undertaget. B&C DANFLOCK® er en dansk opfindelse, som siden introduktionen for 30 år siden er oplagt på titusindvis af tage. En genial tagløsning, der på samme tid sikrer at taget kan både ånde og holde tæt. Hele hemmeligheden ligger i den unikke systemfuge, som er monteret på hver eneste tagsten. Den specielle DANFLOCK® systemfuge, der bedst kan sammenlignes med velcrobånd på f.eks. tøj, består af mange tusinde nylonfibre, der modvirker indtrængning af fygesne og slagregn. Skulle der opstå kondens og fugtproblemer indenfor, så er systemfugen så ”utæt”, at kondensdannelser drænes ud gennem nylonfibrene. På en og samme tid uhyre simpelt og yderst genialt!

 

B&C DANFLOCK® kan desuden med fordel anvendes i forbindelse med tagrenoveringer. Den variable lægteafstand (300-340 mm) sikrer, at tagstenene i de fleste tilfælde kan lægges direkte på de eksisterende lægter.             

 

B&C DANFLOCK® leveres i sort, skifer og koralrød samt med den glansfulde Protector overflade i sort og koralrød og den matte Polar overflade i brun.

Monier

Monier

MONIER er den førende leverandør af tagmaterialer i Norden og Baltikum. Vi har salgskontorer i alle syv lande og produktion i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Estland.

 

Vi kan tilbyde et bredt sortiment af tegl- og betontagsten. MONIER har ca. 300 ansatte i Norden og Baltikum og havde i 2015 en omsætning på 103 millioner Euro.

 

I Danmark har vi ca. 75 ansatte og 2 fabrikker. På Volstrup Teglværk produceres Dantegl vingetagsten og på Hersom Værket produceres B&C betontagsten.

Kontaktinformation
www.monier.dk
Kong Christians Allé 53
9000 Aalborg
Tlf:96 31 61 00
Web:
Email:   tag@monier.com