<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Aerlox teknologien er en ny begyndelse for tagrenovering
Aerlox teknologien er en ny begyndelse for tagrenovering

Annonce

Aerlox teknologien er en ny begyndelse for tagrenovering

Gennem udviklingen af den unikke Aerlox teknologi er Monier i stand til at producere en betontagsten, der kun vejer 25 kg pr. m². Uden at gå på kompromis med styrke, holdbarhed og udseende er det lykkedes at fremstille B&C 25 tagstenen, der i forhold til traditionelle betontagsten er 40 % lettere, men 100 % så holdbar. 

B&C 25 er en ægte danskudviklet verdensnyhed. Der findes ikke en lignende tagløsning, hvor det er lykkedes at kombinere alle betontagstenens positive egenskaber med lav vægt. B&C 25 har samme udseende, styrke og holdbarhed, som en traditionel B&C betontagsten. En på alle måder velkendt og gennemprøvet kvalitetstagsten.

 

Den store forskel er den lave vægt, der skaber nye muligheder for tagdækning og et langt bedre arbejdsmiljø, da der skal løftes langt mindre.


Et rigtigt dansk tagstenstag

B&C fra Monier er den mest populære betontagsten på danske tage. I årtier en fast bestanddel af dansk arkitektur og byggeskik. En tagløsning kendetegnet ved sin klassiske form, sin æstetik og unikke holdbarhed, der år efter år skaber gode og trygge rammer for hundredtusindvis af danske husejere.

 


Der er mange tagkonstruktioner, som ikke umiddelbart kan bære vægten af et rigtigt tag. Det gør sig f.eks. gældende, når et nedslidt tag med stål eller fibercement skal renoveres. Hvis det overhovedet er muligt vil det ofte kræve forstærkning af konstruktionen og dermed yderligere omkostninger. Ikke en tilbagemelding man ønsker at få, når man som husejer har en drøm om et rigtigt tagstenstag.
 
Der er ca. 500.000 tage i Danmark med stål eller fibercement, som trænger til udskiftning. Efter mange års forskning og udvikling kan Monier præsentere en banebrydende ny tagsten, der skaber helt nye muligheder for både håndværkere og husejere.    

 

Læs også:

Dorthe Rømø fra Scandinavian Green Roof Association: Fremtidens urban design indeholder grønne tage

 

Dorthe Mathiesen fra Teknologisk Institut: Innovationskonsortiet "Grøn omstilling af cement- og betonproduktion" skal skabe grundlag for en grøn omstilling af cement- og betonproduktionen i Danmark.

 

Mange gode grunde til at sige JA til B&C 25:

· 40 % lettere, 100 % så holdbar
· Ny banebrydende mulighed for tagrenovering 
· Produceret med Aerlox – teknologi for letvægtstagsten
· Et rigtigt tag, som alternativ til stål og fibercement
· Samme udseende, styrke og holdbarhed som en traditionel B&C betontagsten
· Et bedre arbejdsmiljø, da der skal løftes mindre
· Leveres med komplet sortiment af tilbehør og specialsten
· Mange anvendelsesmuligheder
· En danskudviklet tagsten
· Har gennemgået en omfattende række test på Moniers laboratorier og testanlæg


Nomineret til Byggeriets Miljøpris

B&C 25 med Aerlox teknologi er nomineret til Byggeriets Miljøpris, der uddeles på fagmessen BYGGERI’16 i Fredericia. Her kan B&C 25 opleves på Moniers stand; A-1040.

 

Links:

Monier

Byggeri’16

Monier

Monier

MONIER er den førende leverandør af tagmaterialer i Norden og Baltikum. Vi har salgskontorer i alle syv lande og produktion i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Estland.

 

Vi kan tilbyde et bredt sortiment af tegl- og betontagsten. MONIER har ca. 300 ansatte i Norden og Baltikum og havde i 2015 en omsætning på 103 millioner Euro.

 

I Danmark har vi ca. 75 ansatte og 2 fabrikker. På Volstrup Teglværk produceres Dantegl vingetagsten og på Hersom Værket produceres B&C betontagsten.

Kontaktinformation
www.monier.dk
Kong Christians Allé 53
9000 Aalborg
Tlf:96 31 61 00
Web:
Email:   tag@monier.com