<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> 30 r p toppen
30 år på toppen

Annonce

30 år på toppen

Der er fuld fart på hos Tømrer- og Snedkerfirmaet Frede D. Nielsen A/S, der bl.a. er i gang med to store byggeprojekter i henholdsvis Vestbjerg og Vodskov nord for Aalborg. På begge byggerier er der valgt en tagløsning med B&C Danflock – taget uden undertag, der i 2016 kan fejre 30 års jubilæum.

 

 

Vi har besøgt byggepladserne for bl.a. at snakke med tømrer Jess Sørensen, der har mere end 20 års erfaring med oplægning af B&C Danflock.

 

- Når mit eget tag skal udskiftes, er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, hvilken tagløsning jeg vil vælge, det skal naturligvis være B&C Danflock, fortæller tømrer Jess Sørensen, Tømrer- og Snedkerfirmaet Frede D. Nielsen A/S i Aalborg. Siden jeg blev udlært i 1993 har jeg oplagt et utal af tage med B&C Danflock® og på den måde fået et indgående kendskab til tagløsningens mange positive egenskaber. Det er meget nemmere og hurtigere at oplægge B&C Danflock, da der ikke først skal bruges tid på montering af et undertag.

 

Læs mere om Tage

 

Tørre lofter og en effektiv ventilation

B&C Danflock er en 100 % dansk tagløsning, der blev lanceret i 1986 og siden da er oplagt på titusindvis af danske tage. Betontagstenen er forsynet med en unik systemfuge, der bedst kan sammenlignes med det velcrobånd, som bruges til f.eks. overtøj. Når tagstenene er oplagt og bundet til lægterne, modvirker systemfugen indtrængen af slagregn og fygesne og det samtidig med, at eventuelle kondensdannelser indenfor drænes ud gennem de mange tusinde nylonfibre. Valget af en tagløsning med B&C Danflock sikrer tørre lofter og en effektiv ventilation.

 

- Jeg har efterhånden oplagt en del tage med B&C Danflock, og jeg har aldrig oplevet, at der er trængt slagregn eller fygesne ind i konstruktionen, fortæller tømrer Jess Sørensen. Jeg vil påstå, at man får et langt sundere tag med netop B&C Danflock, da den gode og konstante ventilation af tagkonstruktionen forhindrer fugt og andre mere alvorlige følgeskader som råd og skimmelsvamp. Endelig er der også det ekstra plus ved denne tagløsning, at man i forbindelse med reparationer nemt kan få adgang til loftrummet udefra uden at skulle beskadige et undertag.

 

Til renoveringen af de 217 boliger på Store Tingbakke i Vodskov, der har en samlet tagflade på ca. 20.000 m², har bygherren Vivabolig valgt gule (specialfremstillede til opgaven) og koralrøde B&C Danflock. Bebyggelsen, der er opført i perioden 1982 til 1984, skal såvel udvendig som indvendig gennemgå en gennemgribende renovering til sammenlagt 188 millioner kroner. Tømrer- og Snedkerfirmaet Frede D. Nielsen A/S er hovedentreprenør på den store opgave, der forventes afsluttet i maj 2018.

 

B&C Danflock - den klare vinder på tid

Vidste du, at det er 40 % hurtigere at oplægge et tag med B&C Danflock. Monier har gennemført et eksperiment, hvor et hold håndværkere fik til opgave at oplægge henholdsvis et traditionelt tag med almindelige B&C betontagsten og et tag med B&C Danflock - taget uden undertag. Virksomheden filmede hele processen, og nu kan du se det overraskende resultat.    

 

Klik HER og følg med egne øjne – side ved side – oplægningen, hvor B&C Danflock står tilbage som den klare vinder på tid.

Monier

Monier

MONIER er den førende leverandør af tagmaterialer i Norden og Baltikum. Vi har salgskontorer i alle syv lande og produktion i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Estland.

 

Vi kan tilbyde et bredt sortiment af tegl- og betontagsten. MONIER har ca. 300 ansatte i Norden og Baltikum og havde i 2015 en omsætning på 103 millioner Euro.

 

I Danmark har vi ca. 75 ansatte og 2 fabrikker. På Volstrup Teglværk produceres Dantegl vingetagsten og på Hersom Værket produceres B&C betontagsten.

Kontaktinformation
www.monier.dk
Kong Christians Allé 53
9000 Aalborg
Tlf:96 31 61 00
Web:
Email:   tag@monier.com